113-530dc3f8-89e0-439b-ab8b-4b3bc0a8090f

Gehard glas (Plat Poly geslepen)

Vanaf €33.00 per 0.5 m2 (incl. BTW)

Totaal Grootte (m²)
Product prijs
  • *Samenstelling

Aantal


Productbeschrijving

De levertijd voor gehard glas is gemiddeld 15 tot 20 werkdagen. Haalt u de bestelling af bij ons magazijn in Oosterhout, dan is de doorlooptijd korter, namelijk 10 tot 15 werkdagen.

Gehard glas (plat poly geslepen)

Plat ploy geslepen hard glas is eenvoudig te bestellen bij Glaswebwinkel.be. Dit type veiligheidsglas heeft twee grote voordelen; het is tot 5x sterker dan enkel (float) glas. Bovendien is het veilig als het breekt, doordat het in kleine, niet scherpe stukjes uiteen valt. Gehard glas voldoet aan de NEN-normering 3569.

Om je niet te snijden aan de scherpe glas randen, kan gehard glas plat poly geslepen worden. Vooral bij spiegels, glazen tafelbladen en glazen schapjes wordt dit vaak toegepast. Bovendien geven plat poly geslepen glasranden een mooi strak aanzicht.

Hard glas wordt in eerst instantie als gewoon enkel glas geproduceerd. Een eventuele glasbewerking (bijvoorbeeld snijden of p.p. slijpen) kan direct na productie plaatsvinden, daarna vindt het hardingsproces plaats, waardoor het gehard glas wordt. Het is namelijk niet mogelijk om gehard glas, als het eenmaal als eindproduct klaar is, nog te bewerken.

Plat poly geslepen glas is op maat te bestellen bij Glaswebwinkel.be in diverse glasdiktes van 4, 5, 6, 8 en 10 millimeter dik.

De minimaal te produceren afmeting is 100 x 250 mm. Bestelt u glas breder dan 3100 mm of hoger dan 3100 mm of met een totaal oppervlak groter dan 4 m2, dan wordt er achteraf een lengte-toeslag in rekening gebracht. Mocht u een dergelijke ruit willen bestellen, vraag dan eerst bij ons een offerte aan door een bericht te sturen naar info@glaswebwinkel.be

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Gehard glas (Plat Poly geslepen)” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U vindt misschien ook leuk…