171-56509a4d-9930-4d60-aa62-451f053df9a3

Isolatieglas (Lucht gevuld)

Vanaf €23.02 per 0.5 m2 (incl. BTW)

Categorieën: , , ,
Tags: , ,
Prijs: €23.02 per 0.5 m2 (incl. BTW)

Totaal Grootte (m²)
Product prijs
  • Afmetingen

    *Samenstelling

Aantal


Productbeschrijving

De levertijd voor isolatieglas is gemiddeld 15 tot 20 werkdagen. Haalt u de bestelling af bij ons magazijn in Oosterhout, dan is de doorlooptijd korter, namelijk 10 tot 15 werkdagen.

Isolatieglas of dubbel glas wordt toegepast bij woningen en kantoorpanden. Het grote voordeel van isolerend glas t.o.v. van enkel is de lagere U-waarde. Hoe lager de U-waarde (het cijfer dat de isolatie-waarde weergeeft), hoe beter de isolatie. Dus meer comfort en een besparing in de stookkosten.

Samenstelling isolatie glas

Standaard isolatieglas bestaat uit minimaal twee glasbladen, te weten de binnenruit en de buitenruit. Daartussen de spouw gevuld met lucht, wat zorgt voor de isolerende werking.

De spouw is 6, 9, 12, 13 of 15 millimeter breed. Hoe breder de spouw, hoe meer lucht er tussen de twee glasbladen aanwezig is, des te beter de isolatie. Voorbeeld: een binnenruit van 4 millimeter dik, een spouw van 12 millimeter breed en een buitenruit van 6 millimeter dik, maakt een glasopbouw van 22 millimeter (4 + 12 + 6 mm).

Door in de bestelmodule de breedte, hoogte, glasdikte en spouwbreedte zijn de isolatie glas prijzen eenvoudig te berekenen. Bestel het glas en het wordt op maat gemaakt en binnen 2 weken bij je thuis geleverd.

Bestel je glas breder dan 3100 mm of hoger dan 3100 mm, dan wordt er achteraf een lengte-toeslag in rekening gebracht.

Een alternatief voor standaard dubbel glas is HR++ glas. Het grote verschil zit in de vulling van de spouw, argon gas i.p.v. lucht en een extra coating op het glas wat zorgt voor nog meer isolatie. HR++ glas is duurder, maar het verschil wordt snel terugverdiend door de lagere energierekening.

Kijk voor alle isolatie glas prijzen op Glaswebwinkel.be

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Isolatieglas (Lucht gevuld)” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U vindt misschien ook leuk…