121-530dc6a7-f5a4-4e81-be34-444dc0a8090f

Satijn glas – mat glas

Vanaf €49.44 per m2 (incl. BTW)

Categorieën: , , ,
Tags: , ,
Prijs: €49.44 per m2 (incl. BTW)

Totaal Grootte (m²)
Product prijs

Aantal


Productbeschrijving

Satijn glas – mat glas bestel je gemakkelijk en snel bij Glaswebwinkel.be

Gematteerd glas (satijn/matelux) is verkrijgbaar in een dikte van 4 mm. Dit glassoort wordt ook wel melkglas of gezandstraald glas genoemd. Het gematteerde effect of satijn look ontstaat door het glas te behandelen met een speciaal zuur of door het glasoppervlak te zandstralen. Hoewel je niet door het glas heen kunt kijken, laat het wel net zoveel licht door als normaal doorzichtig floatglas.

Mat glas wordt veelal toegepast waarbij de privacy beschermd moet worden. Dit kan zijn als scheidingswand, douchewand, douchecabine en tussendeur. Maak ook voor andere toepassingen is gematteerd glas zeer geschikt. Denk bijvoorbeeld aan tafelbladen en burobladen, waarbij de satijn look een mooi effect geeft.

Het matglas is eenvoudig met water te reinigen. Let er op als mat glas nat wordt, je beter door het gematteerde glasoppervlak heen kunt kijken. Hou daar rekening mee waar je het glas wilt toepassen.

Bestel je mat glas bij Glaswebwinkel.be, dan leveren wij het op maat bij je thuis. Kijk voor het complete aanbod aan (mat) glas op onze website.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Satijn glas – mat glas” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U vindt misschien ook leuk…