call
Bel ons op +3155 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Wat is dubbel ZHR++ glas?

Zonwerend glas, ook bekend als ZHR++ glas, is een innovatieve oplossing om de impact van de zon op je huis of kantoor te verminderen. Dit speciale type glas bevat een coating die de hoeveelheid warmte en schadelijke UV-straling die door het raam komt aanzienlijk vermindert. Dit heeft vele voordelen, waaronder energiebesparing, comfortverbetering en bescherming tegen verkleuring van interieur.

Een van de belangrijkste kenmerken van zonwerend ZHR++ glas is de hoge mate van warmtewering. Het reflecteert een groot deel van de zonne-energie terug naar buiten, waardoor het binnenklimaat koeler blijft tijdens warme zomerdagen. Dit resulteert in minder gebruik van airconditioning en dus lagere energiekosten. Daarnaast helpt het ook om temperatuurschommelingen te verminderen, waardoor het binnenklimaat aangenamer wordt om in te leven of werken.

Een ander voordeel van zonwerend ZHR++ glas is de UV-bescherming. De coating op het glas blokkeert een groot deel van schadelijke UV-stralen die door het raam kunnen komen. Dit is niet alleen goed voor je gezondheid en die van je gezin, maar ook voor je interieur. UV-stralen kunnen namelijk leiden tot verkleuring en vervaging van meubels, vloeren en gordijnen. Met zonwerend glas blijven je kostbare bezittingen langer mooi en behoud je de waarde van je interieur.

Zonwerend ZHR++ glas biedt ook nog andere voordelen, zoals geluidsisolatie. Het kan helpen om geluidsoverlast van buitenaf te verminderen, waardoor je een rustigere en meer ontspannen leefomgeving creëert. Daarnaast is het glas ook inbraakwerend dankzij de extra stevige samenstelling. Dit geeft een veiliger gevoel en vermindert de kans op ongewenste indringers.

ZHR++ glas is een prima investering

Kortom, zonwerend ZHR++ glas is een uitstekende investering voor wie op zoek is naar comfort, energiebesparing, interieurbescherming en veiligheid. Het biedt talloze voordelen die bijdragen aan een aangename woon- of werkomgeving. Dus waar wacht je nog op? Upgrade je ramen met zonwerend glas en geniet van alle voordelen die het te bieden heeft!