call
Bel ons op +3155 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Veiligheidsspiegel

v.a. 58,22 incl. BTWper 0.5 m2
Totaal Oppervlakte (m²)
Product Price
  • *Welke spiegel wil je?

    Een ongeslepen spiegelrand kan oneffen, scherp en rafelig zijn. Dit glas wordt meestal in een kozijn of lijst geplaatst, waarbij de rand niet meer zichtbaar is.

    Een plat poly geslepen spiegel is strak afgewerkt en niet meer scherp. Dit wordt gekozen als de spiegelrand zichtbaar blijft. 

    De afvalberg willen wij beperken. Daarom de garantie, ook zonder verpakking, een levering zonder beschadiging. Wil je de spiegel toch laten verpakken, dan is dit mogelijk tot een maximale afmeting van 1000 x 2000 mm. Grotere spiegels verpakken wij niet. Dus; korte zijde maximaal 1000 mm en de lange zijde maximaal 2000 mm.

    Spiegel bevestigingsmateriaal (optioneel)

Productomschrijving

Alles over onze veiligheidsspiegel

De levertijd voor een veiligheidsspiegel op maat is gemiddeld 10 tot 15 werkdagen. Als je de bestelling afhaalt bij ons magazijn in Oosterhout (NL) dan is de doorlooptijd korter. Mocht je maatwerk spiegel eerder gereed zijn dan zullen wij dat uiteraard niet nalaten om sneller te leveren.

Een veiligheidsspiegel op maat heeft een speciale folie aan de achterkant, wat de spiegel goed beschermt. Deze folie zorgt ervoor dat bij een barst alle scheuren op zijn plek blijven. Zo verklein je dus de kans dat je je na een barst verwond. Veiligheidsglas is niet zo zeer steviger dan een normale spiegel. Een veiligheidsspiegel is puur bedoeld om de kans op letselschade te verkleinen.

Hieronder krijg je meer informatie over de veiligheidsspiegel. Je leest onder andere over de randafwerking en de bevestiging van de spiegel. Eventuele lijsten die op afbeeldingen staan, zijn puur ter inspiratie. Wij leveren de spiegels zonder lijst.

Wel of niet een geslepen spiegel?

Bij het kiezen van veiligheidsglas is het belangrijk om ook te kiezen voor de juiste randbewerking. Een spiegel met een ruwe rand is bijvoorbeeld geschikt om in een lijst op te hangen. Wordt de spiegel direct tegen een muur aangezet? Dan is het aan te raden om te kiezen voor plat poly geslepen. De randen van het glas worden dan geslepen, waardoor je je niet meer aan de randen kunt snijden. 

Naast de veiligheid zijn er meer voordelen. Zo zijn veiligheidsspiegels gebruiksvriendelijk om te plaatsen. Door het slijpen kan de klusser het glas dus gemakkelijker plaatsen. Daarnaast krijgt de veiligheidsspiegel een strakke moderne look.

Een volledig op maat gemaakte veiligheidsspiegel

Glaswebwinkel maakt alle veiligheidsspiegels op maat. In de balkjes vul je eenvoudig de breedte en hoogte in. Let wel op dat dit in millimeters gebeurt. 

Bij Glaswebwinkel bepaal jij de lengte van de veiligheidsspiegel. Wil je een spiegel die buiten de range valt van 1400 x 3000 mm (afmeting  – breedte of hoogte) of met een totaal oppervlak groter dan 4m². Vraag dan eerst een offerte bij ons aan. Dit kun je doen door een mailtje te sturen info@glaswebwinkel.be.

Het bevestigen van de veiligheidsspiegel

Voor het bevestigen van de veiligheidsspiegel is het goed om speciale spiegellijm te gebruiken. Deze lijm hecht goed aan het oppervlakte en tast de zilverlaag van de spiegel niet aan. De spiegellijm is geschikt voor verschillende ondergronden, zoals hout en metaal. Uiteraard moet de ondergrond wel egaal en vetvrij zijn.

Verder is het handig een combinatie van dubbelzijdige spiegeltape en spiegellijm te gebruiken. Zo blijft de spiegel goed op zijn plaats. Dit materiaal is speciaal gemaakt om de veiligheidsspiegels te laten bevestigen. De tape is vochtbestendig. Dat kan dan ook goed gebruikt worden voor in de badkamer. Houd er wel rekening mee dat de tape alleen geschikt is voor kleine spiegels.

Veiligheidsspiegel is ideaal tijdens het fitnessen

De veiligheidsspiegel is een ideale spiegel voor tijdens het fitnessen. De spiegel is namelijk alleen geschikt voor binnen en is volledig op maat te laten maken. Verder is het glas goed bestand tegen geluidstrillingen en hoge temperatuurverschillen. Een ideale spiegel dus voor in de sportschool!

Verpakkingen bij Glaswebwinkel

Bij Glaswebwinkel proberen wij het verpakkingsmateriaal zoveel mogelijk te beperken. Alleen op aanvraag verpakken wij de veiligheidsspiegel met bubbelfolie en hoekbeschermers. Wij verpakken alleen spiegels, die een korte zijde hebben van 1000 millimeter en een lange zijde van 2000 millimeter. Buiten deze afmetingen verpakken wij de spiegel dus niet. Uiteraard geven wij de garantie dat wij de levering zonder beschadiging bij je uitleveren.

Een veiligheidsspiegel bestellen bij Glaswebwinkel

Het bestellen van een veiligheidsspiegel gaat bij ons vrij eenvoudig. Doorloop het bestelproces en vink je wensen aan. Na het toevoegen aan het winkelwand krijg je de exacte prijs te weten. Bestel je vanaf 500 euro? Dan zijn de bezorgkosten gratis. Voor meer informatie kan je contact opnemen via +31 (0)55 – 843 16 27.

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard bancontact

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard bancontact

Glaswebwinkel.be, de webshop voor al jouw glas!

Wil je glas bestellen
Glaswebwinkel.be is de webshop waar iedereen glas kan bestellen. Van spiegels in de badkamer tot gehard glas in de douche, voor HR glas om uw woning te isoleren of voor gelaagd glas om een inbraak te voorkomen, via onze uitgebreide webwinkel kun je het glas eenvoudig, voordelig en veilig bestellen. Wij leveren glas in heel Vlaanderen.

Persoonlijk advies
Wanneer u vragen heeft over ons glas of u wenst hulp bij het bestellen van onze producten, dan mag u uiteraard bellen naar onze klantenservice via +3155-8431627 of stuur een bericht naar info@glaswebwinkel.be

Bel ons op +31 (0)55-8431627 Mail ons op info@glaswebwinkel.be
8

goed

vlot geleverd
27 januari 2023 Zevenaar
10

Top service, snel en goede kwaliteit

Glas geleverd zoals beschreven en zonder vertraging. Erg vriendelijke en [...]
25 januari 2023 Soest
9

Prima service en advies

Voor ons toilet wilde wij een spiegel in 2delen die [...]
21 januari 2023 Haalderen
2053 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10