call
Bel ons op +3155 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Glasblokjes kunststof

v.a. 6,22 incl. BTWper zak
Productomschrijving

Het toepassen van kunststof glasblokjes

Ben je van plan om glas te gaan zetten en op zoek naar een manieren om beschadiging van het glas te voorkomen? Wat zeker helpt is het gebruik van glasblokjes, die ervoor zorgen dat het glas de sponning van het kozijn niet raakt. Het glas drukt tegen de kunststof glasblokjes aan, zodat de kans op beschadiging minimaal is. Naast de beschermende werking van de glasblokjes zorgen ze ook voor extra stabiliteit, handig wanneer je met zwaardere glassoorten te maken hebt, zoals isolatieglas. De sponning van een kozijn loopt ook nog weleens schuin af. Wanneer je daar niets tussen plaatst dan is de kans groot dat de ruit gaat schuiven.

Hoe gebruik je glasblokjes?

Afhankelijk van de dikte van de ruit die je gaat plaatsen is het verstandig om ten opzichte van die maat altijd 2mm extra breedte te nemen voor de glasblokjes. Dat zorgt ervoor dat het glas altijd een beetje ruimte heeft om mee te bewegen en je zeker weet dat jouw ruit de sponning van het kozijn niet raakt. De glasblokjes die je in onze webshop kunt bestellen houden rekening met alle mogelijke glasdiktes, je kunt de gewenste afmetingen van jouw glasblokjes zelf aangeven in de overzichtelijke bestelmodule. Met 100 stuks per bestelling weet je zeker dat je voldoende glasblokjes in huis hebt voor jouw volgende glaszet klus.

Hierbij een instructiefilmpje.

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard bancontact

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard bancontact

Glaswebwinkel.be, de webshop voor al jouw glas!

Wil je glas bestellen
Glaswebwinkel.be is de webshop waar iedereen glas kan bestellen. Van spiegels in de badkamer tot gehard glas in de douche, voor HR glas om uw woning te isoleren of voor gelaagd glas om een inbraak te voorkomen, via onze uitgebreide webwinkel kun je het glas eenvoudig, voordelig en veilig bestellen. Wij leveren glas in heel Vlaanderen.

Persoonlijk advies
Wanneer u vragen heeft over ons glas of u wenst hulp bij het bestellen van onze producten, dan mag u uiteraard bellen naar onze klantenservice via +3155-8431627 of stuur een bericht naar info@glaswebwinkel.be

Bel ons op +31 (0)55-8431627 Mail ons op info@glaswebwinkel.be
9

top service

Ik stuur de foto`s als de bar klaar is.
5 december 2022 Almere
10

Goede service

Goede service en past perfect.
3 december 2022 Meppel
10

Geleverd zo als afgesproken

Zeer tevreden over levering zo als afgesproken. Glas past ook [...]
1 december 2022 Almelo
2021 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10