call
Bel ons op +3155 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Ronde spiegel

v.a. 82,68 incl. BTW
Product Price
  • *Samenstelling

    *Spiegelbescherming / verpakking

    De afvalberg willen wij beperken. Daarom de garantie, ook zonder verpakking, een levering zonder beschadiging. Wil je de spiegel toch laten verpakken, dan is dit mogelijk tot een maximale afmeting van 1000 x 2000 mm. Grotere spiegels verpakken wij niet.

    • 0
    • 7
Productomschrijving

Ronde spiegel verzilverd blank of gekleurd in brons of grijs/smoke. 

De levertijd voor een ronde spiegels is gemiddeld 10 tot 15 werkdagen. Haal je de bestelling af bij ons magazijn in Oosterhout (NL), dan is de doorlooptijd korter. Mocht je maatwerkspiegel eerder gereed zijn dan zullen wij dat uiteraard niet nalaten om sneller te leveren.

Wij leveren spiegels altijd zonder lijst, dus de ronde spiegel kun je direct aan de gladde muur bevestigen. Een ronde spiegel (zonder lijst) is een mooi accessoire om als wandspiegel, badkamer of passpiegel te gebruiken. Het ronde model maakt de spiegel net even anders dan een standaard rechthoekig exemplaar. De rand van de ronde spiegel is plat poly geslepen (p.p. geslepen), dus de spiegelrand is strak afgewerkt en bovenal niet meer scherp. De verkrijgbare diktes zijn in verzilverd blank 4 millimeter of 6 millimeter dikte. Kies je voor de gekleurde versies in het brons of in het grijs, dan zijn 4 millimeter of 6 millimeter beschikbaar. Verzilverde blanke spiegels zijn het meest gebruikt. Een spiegel in het brons of in het grijs gekleurd, is een tint donkerder dan de standaard verzilverde spiegel, maar geven net wat meer warmte en sfeer in de woonkamer. Ben je op zoek naar een rechthoekige spiegel, kijk dan eens bij bronzen spiegels of grijze spiegels. Ook deze spiegels maken wij op maat. Eventuele lijsten die op afbeeldingen staan, zijn puur ter inspiratie. Wij leveren de spiegels zonder lijst.

Welke spiegeldikte wordt aanbevolen?

Hoe dik de ronde spiegel mag zijn is afhankelijk van het totale formaat (breedte x hoogte). Om een spiegel te kiezen die stevig en robuust genoeg is, gelden de volgende richtlijnen:
– Kleiner dan 1 m2 adviseren wij een dikte van 4 mm
– 1 m2 tot 3 m2 adviseren wij een dikte van 6 mm

Onze spiegels zijn alleen geschikt voor gebruik binnenshuis. Voor blootstelling aan weersinvloeden zoals zon en regen, zijn de spiegels niet geschikt. Voor gebruik in bijvoorbeeld de badkamer, zijn de spiegels op maat uitermate goed toepasbaar, maar let op dat ze niet onderhevig zijn aan een constante waterbelasting of vochtige omgeving, dat kan de verzilverde spiegellaag aantasten.

Bevestiging van de spiegel op maat (plat poly geslepen)

De meest gebruikte montage methoden voor spiegels zijn de Mirrorfix MS spiegelkit, dubbelzijdig spiegeltape of de spiegelmontage-set. De montageset is met name geschikt als er ook een spiegelverwarming wordt aangebracht. Montage d.m.v. spiegelkit of spiegeltape zijn definitief, dat wil zeggen dat de spiegel niet / moeilijk zonder te breken van de muur is te verwijderen. Maak je gebruik van de spiegelmontage-set dan is de spiegel nog te verplaatsen. Op de pagina met de spiegelmontage handleiding hebben wij de opties beschreven.

Grote ronde spiegel bestellen

Wil je een ronde spiegel met een doorsnede groter dan 1600 mm bestellen, vraag dan eerst bij ons een offerte aan door een bericht te sturen naar info@glaswebwinkel.be

Zoek je meer inspiratie in de toepassing van spiegels in je woonkamer of badkamer kijk dan eens op de website bij VT Wonen, voor meer ideeën over het toepassen van spiegels of klik hier.

Verpakking

Om de afvalberg te verminderen, beperken wij het gebruik van plastic verpakkingsmaterialen. Wilt u de spiegel toch verpakt ontvangen, dan wordt de spiegel voorzien van bubbelfolie en hoekbeschermers. Maximaal te verpakken formaat; korte zijde max. 1000 mm en de lange zijde max. 2000 mm. Buiten deze afmetingen is verpakken niet mogelijk.

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard bancontact

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard bancontact

Glaswebwinkel.be, de webshop voor al jouw glas!

Wil je glas bestellen
Glaswebwinkel.be is de webshop waar iedereen glas kan bestellen. Van spiegels in de badkamer tot gehard glas in de douche, voor HR glas om uw woning te isoleren of voor gelaagd glas om een inbraak te voorkomen, via onze uitgebreide webwinkel kun je het glas eenvoudig, voordelig en veilig bestellen. Wij leveren glas in heel Nederland.

Persoonlijk advies
Wanneer u vragen heeft over ons glas of u wenst hulp bij het bestellen van onze producten, dan mag u uiteraard bellen naar onze klantenservice via +3155-8431627 of stuur een bericht naar info@glaswebwinkel.be

Bel ons op +31 (0)55-8431627 Mail ons op info@glaswebwinkel.be
9

Snel, goedkoop, vriendelijk.

Meerdere ramen besteld. Ook al meerdere keren. Waren altijd snel [...]
19 september 2021 Heeten
10

Top service

Bestelling is prima afgehandeld van produceren tot levering wordt je [...]
19 september 2021 Elst
10

Gewoon goed

Makkelijk besteld, Bereikbaar voor feedback, en correcte aflevering. Glas is [...]
15 september 2021 Meppel
1635 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10