call
Bel ons op +3155 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Fitness spiegel

v.a. 26,51 excl. BTW
32,08 incl. BTW
Totaal Oppervlakte (m²)
Product Price
 • *Welke spiegel wil je?

  De veiligheidsspiegel is aan de achterzijde voorzien van een speciale folie. Mocht de spiegel breken dan houdt de folie de scherven bij elkaar. Een standaard spiegel is niet voorzien van een beschermende folie en daarom niet letselveilig. 

  Een ongeslepen spiegelrand kan oneffen, scherp en rafelig zijn. Dit glas wordt meestal in een kozijn of lijst geplaatst, waarbij de rand niet meer zichtbaar is.

  Een plat poly geslepen spiegel is strak afgewerkt en niet meer scherp. Dit wordt gekozen als de spiegelrand zichtbaar blijft. 

  Een ongeslepen spiegelrand kan oneffen, scherp en rafelig zijn. Dit glas wordt meestal in een kozijn of lijst geplaatst, waarbij de rand niet meer zichtbaar is.

  Een plat poly geslepen spiegel is strak afgewerkt en niet meer scherp. Dit wordt gekozen als de spiegelrand zichtbaar blijft. 

  Spiegel bevestigingsmateriaal (optioneel)

Ook voor een fitness spiegel ga je naar Glaswebwinkel.be

Of je nu individueel traint in een sportschool of hier groepslessen volgt, je kunt simpelweg niet zonder fitness spiegel. Een fitnessspiegel geeft de individuele sporter feedback, want in deze spiegel kun je eenvoudig checken of je de oefeningen op de voorgeschreven manier uitvoert. Belangrijk, want train je op de verkeerde manier, dan werkt dit blessures in de hand.

Wat groepslessen betreft, is het fijn dat de trainer of instructeur goed zicht heeft op alle deelnemers. Je kan op deze manier kijken of iedereen de oefeningen aankan en op de juiste manier uitvoert. Een fitness spiegel is hierbij een uiterst effectief hulpmiddel. Dankzij de spiegelwand zie je elke deelnemer en kun je de training of oefening makkelijk en snel bijsturen. Zo kun je bijvoorbeeld voor de één de oefening intensiveren en voor de ander juist vereenvoudigen. Samen sporten, maar wel eenieder op zijn eigen niveau.

Een fitness spiegelwand voor een professionele uitstraling van je bedrijf

Aan een sportschool of fitnessruimte worden hoge eisen gesteld door de mensen die hier komen trainen en sporten. Sporten of trainen in een sfeervolle en professionele omgeving is niet alleen prettig, maar bevordert ook de prestaties. Een fitness spiegel draagt absoluut zijn steentje bij aan een professionele omgeving waarin mensen kunnen sporten/trainen. Licht is hierbij een belangrijke factor en ook hier heeft een fitness spiegelwand een groot aandeel in. Een spiegelwand maakt een ruimte namelijk lichter. Bovendien heeft een fitness spiegelwand als voordeel dat het een ruimte groter doet lijken dan dat deze in werkelijkheid is.

Een fitness spiegel, een veilige spiegel

Onderdeel van een professionele omgeving is natuurlijk veiligheid. Dit neem je uiteraard serieus, niet alleen voor jezelf, maar vooral voor je klanten en medewerkers. Je kiest dan ook voor een fitnessspiegel die is uitgevoerd als veiligheidsspiegel. Gebeurt het dan toch dat er iemand tegen de fitness spiegel aanvalt? Dan is de kans op ernstige snijwonden door glasscherven vrijwel uitgesloten. Dit komt door het sterke en zeer kleefkrachtige folie dat achterop de spiegel is aangebracht. In geval van breuk houdt dit folie het glas bij elkaar en vallen er geen scherpe stukken glas op de grond.

Je bent natuurlijk niet verplicht om voor een fitness spiegel een veiligheidsvariant te kiezen. Realiseer je dan wel dat wanneer er toch iets gebeurt, dit verstrekkende gevolgen kan hebben. Je kunt de risico’s verkleinen middels de inrichting. Zo kun je bepaalde apparaten of rekken dusdanig neerzetten dat de kans op direct contact met de fitness spiegelwand klein is.

Welke randafwerking krijgt je fitness spiegel?

Het is goed om te weten dat de randen van een fitnessspiegel niet standaard worden geslepen. Dit betekent dat de randen van de spiegel scherp en rafelig zijn. Is dit erg? Niet wanneer je van plan bent om de fitness spiegel in een frame of lijst te plaatsen. Het frame of de lijst verbergt dan namelijk de scherpe, rafelige randen, waardoor niemand zich hier aan kan bezeren.

Het wordt uiteraard een ander verhaal als je de fitness spiegel niet in een frame of lijst plaatst. Klanten en medewerkers kunnen zich dan makkelijk snijden aan de scherpe randen. De oplossing voor dit probleem is eenvoudig. Laat de spiegel(s) dan platpoly slijpen. Dit is een manier van randafwerking waarbij de randen strak en glad gepolijst worden en de spiegel bovendien een moderne, strakke look krijgt. Een bijzonder fraai gezicht, ook wanneer een fitness spiegelwand uit meerdere tegen elkaar geplaatste fitnessspiegels bestaat. De overgang tussen de verschillende spiegels wordt door de platpoly geslepen randafwerking strak en veilig en zo vormen de spiegels samen een mooi geheel.

Wat is de juiste dikte van een fitness spiegel?

Wanneer een spiegeloppervlak groot is, dan is de dikte van de spiegel erg belangrijk. Een grote spiegel die bijvoorbeeld slechts 4 mm dik is, kan het spiegelbeeld licht vervormen. Terugkomend op de eerder genoemde professionele uitstraling van je bedrijf, kun je je dit eenvoudigweg niet veroorloven. Een fitness spiegelwand of ‘losse’ fitness spiegel is vaak groot qua afmeting en oppervlak. Daarom kiest Glaswebwinkel ervoor om fitnessspiegels te leveren van 6 mm dikte. Daarnaast is een fitness spiegel van 6 mm dik ook veiliger dan eentje van 4 mm dik. Kijk ook eventueel bij de volgende tips om de juiste keuze te maken.

Hoe monteer je fitnessspiegels?

Bij Glaswebwinkel kun je terecht voor alle materialen en spiegel ophangsystemen die je nodig hebt om je fitnessspiegel veilig en muurvast te monteren. De daadwerkelijke montage moet je echter zelf doen of uitbesteden, want daarin voorzien wij niet.

Er zijn verschillende manieren waarop je spiegels aan de wand of muur kunt bevestigen. We leggen deze manieren hier aan je uit. In onze webshop vind je onder andere spiegellijm, spiegel montageprofielen, en dubbelzijdig spiegeltape, waarbij wij net als jij, altijd voor de beste kwaliteit gaan.

Hoe houd je je fitness spiegelwand in goede conditie?

Wil je lang plezier hebben van je fraaie spiegelwand, dan is het belangrijk dat je deze op de juiste manier onderhoudt. Vingerafdrukken en zweet maken een fitness spiegelwand snel vuil. Met name door zweet en vingerafdrukken ontstaat er snel een vettig laagje op het glas van de spiegels. Dagelijks schoonmaken houdt je fitness spiegels in goede conditie en bevordert de levensduur ervan. Belangrijk hierbij is dat je de fitness spiegelwand schoonmaakt met een professionele glasreiniger, waarbij je de gebruiksaanwijzing volgt die op de verpakking staat aangegeven.

Wat is de levertijd van een fitnessspiegel?

Op het moment dat je bestelling van je fitness spiegel bij ons binnenkomt, gaan we hier direct mee aan de slag. Het produceren van een fitnesspiegel, zeker wanneer deze op maat gemaakt moet worden, neemt enige tijd in beslag. Hou dan ook rekening met een levertijd van tien tot vijftien werkdagen. Is je spiegel eerder klaar? Dan zullen wij het zeker niet nalaten de spiegel eerder uit te leveren. Je verkort de levertijd door de fitness spiegel af te halen in Nederland op onze locatie in Apeldoorn of in Oosterhout (NB).

Eenvoudig en snel jouw op maat gemaakte fitness spiegel bestellen

Wat fitness spiegels betreft zijn de afmetingen vrijwel altijd uniek. Deze spiegels worden dan ook op maat gemaakt. Een groot voordeel, want je wordt bij de inrichting van je sportschool of fitnessruimte nu niet beperkt door standaard afmetingen van spiegels. We hebben het bestellen van een op maat gemaakte fitness spiegelwand zo eenvoudig mogelijk voor je gemaakt.

Start met invoeren van de afmetingen van je spiegel. Let op dat je de breedte en de hoogte in millimeters invoert. Wanneer je dit hebt gedaan, dan zie je direct wat de oppervlakte van de fitnessspiegel is. De volgende stap is aangeven of je de randen wel of niet plat poly geslepen wilt hebben.

Standaard leveren wij je spiegel ‘onverpakt’, lees: niet voorzien van extra bescherming, aan je uit. Vanzelfsprekend leveren wij je bestelling altijd zonder beschadigingen bij je af, dat garanderen wij.

Voordat je je bestelling in de winkelwagen plaatst, geef je aan hoeveel exemplaren je van de spiegel wilt bestellen. Winkel verder om bijvoorbeeld spiegelkit of spiegel montageprofielen aan je bestelling toe te voegen of rond je bestelling af door het bestel- en betaalproces te voltooien.

Glaswebwinkel.be levert dus spiegels in allerlei verschillende formaten.

Wil je een spiegel die buiten de range valt van 1400 x 3000 mm (afmeting  – breedte of hoogte) of met een totaal oppervlak groter dan 4m². Vraag dan eerst een offerte bij ons aan. Dit kun je doen door een mailtje te sturen info@glaswebwinkel.be.

Heb je nog vragen over fitnessspiegels?

Ondanks dat we hebben geprobeerd je zo volledig mogelijk te informeren over fitness spiegels, kan het zijn dat je hier nog vragen over hebt. Stel deze gerust via telefoon (0031 – 55 – 843 16 27) of e-mail (info@glaswebwinkel.be) aan onze klantenservice. We helpen je graag verder en denken daarnaast altijd graag met je mee.

 

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard

Glaswebwinkel.be, de webshop voor al jouw glas!

Glas bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest
Glaswebwinkel.be is dé webshop waar iedereen glas kan bestellen. Want voor glas bestellen hoef je vandaag de dag natuurlijk echt de deur niet meer uit. We hebben er alles aan gedaan om online glas bestellen zo makkelijk mogelijk te maken. In slechts een beperkt aantal stappen loodsen we je door het bestel- en betaalproces en zodra we je bestelling ontvangen hebben, gaan we hier direct mee aan de slag.

Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant heeft Glaswebwinkel.be een uitgebreid assortiment glassoorten, spiegels en glaszetartikelen. Zo ben je bij ons niet alleen aan het juiste adres voor een fraaie ronde badkamerspiegel, maar ook voor een mooie kappersspiegel voor in je kapsalon of die grote fitness spiegel voor in je sportschool. Bestel je veiligheidsglas zoals gehard glas voor je glazen schuifdeur of glazen douchedeur of ga voor een uniek glazen tafelblad van gekleurd gehard glas. Natuurlijk kun je bij ons ook alle soorten glas bestellen voor je woning, kantoor of bedrijfspand. Kies voor HR glas of dubbelglas om je woning te isoleren of kies gelaagd glas voor je winkel met het oog op inbraakpreventie. Via onze overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webwinkel bestel je ook al dit glas eenvoudig, voordelig én veilig.

Veel glaszetartikelen, waaronder bijvoorbeeld glaskit, glasband en glasblokjes, leveren wij vanuit eigen voorraad. Hierdoor heb je deze veelal met enkele (werk)dagen in huis als je deze bij ons bestelt. Voor glas en spiegels is de levertijd wat langer, omdat we deze speciaal voor jou op maat laten maken. Wij leveren glas in Vlaanderen (helaas niet in Wallonië). Desgewenst kun je je bestelling ook af komen halen op onze locatie in het Gelderse Apeldoorn of in Oosterhout (Noord-Brabant), wat de levertijd met enkele dagen verkort.

Bel ons op +31 (0)55-8431627 Mail ons op info@glaswebwinkel.be

Persoonlijk advies en maatwerk

Glas op maat bestellen? Ook dat doe je via de webshop van Glaswebwinkel.be. Standaard bestaat tenslotte maar tot op bepaalde hoogte en wij begrijpen als geen ander hoe fijn het is als je het glas dat je nodig hebt in de door jou gewenste afmetingen kunt bestellen. Glas bestellen op maat stelt je in staat om al je projecten precies zo uit te voeren, zoals je dit graag wilt, zonder concessies.

Wij laten je er nooit alleen voor staan en doen graag een stapje extra voor je. Misschien heb je wel vragen over een bepaalde glassoort of wil je meer weten over hoe je een spiegel het beste aan de wand kunt bevestigen. Ook wanneer je hulp nodig hebt bij online glas bestellen, helpen we je met veel plezier. Laat ons weten welk stapje extra wij voor jou kunnen zetten door te bellen met onze klantenservice die bereikbaar is via +31 55 – 843 16 27.  Een e-mail sturen naar info@glaswebwinkel.be kan natuurlijk ook. Glaswebwinkel.be, hét adres voor glas bestellen en waar maatwerk en persoonlijke service standaard zijn.

Opgestapelde glasplaatjes glas op maat
9

Perfect op maat gemaakte spiegel

Makkelijk te bestellen. Op tijd en zorgvuldig geleverd. Mooie kwaliteit en juiste [...]
9 december 2023 VEENENDAAL
10

Prettige service op locatie Apeldoorn

Voor de tweede keer een spiegel besteld op de webshop [...]
8 december 2023 Beekbergen
6

uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Uitstekende productie. Ik wil nog eens kijken of het rendabel [...]
6 december 2023 Ederveen
2271 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10