call
Bel ons op +3155 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Glascoating Clean X pakket

v.a. 46,97 excl. BTW
56,83 incl. BTW

Het voordelige Glascoating Clean X pakket

Glas moet stralen. Daarom leveren we ook professionele reinigingsartikelen die jouw glas optimaal beschermt en reinigt. Naast een losse coating bieden we ook een compleet Glascoating Clean x pakket aan waarmee je zowel de beste glascoating en de meest grondige glascleaner in huis haalt. Kortom, de dubbele bescherming waarmee je het glas niet alleen perfect schoon houdt, maar ook beschermt tegen kalkaanslag en het hechten van hardnekkig vuil en vet. Toe te passen op elke glassoort, overal waar het glas gevoelig is voor vlekken en vuil.

Wat zit er in het Clean X coating pakket?

Invisible Shield PRE Clean 2000

Invisible Shield PRE Clean 2000 wordt door professionals gebruikt om glas grondig te renoveren. Hardnekkig vuil als kalkaanslag wordt moeiteloos verwijderd. Ook verweerd glas ziet er na een behandeling met PRE Clean weer als nieuw uit. Het voordeel van deze reiniger is dat het naast glas ook toegepast kan worden op andere oppervlakken, zoals tegels in de badkamer en je gootsteen in de keuken.

Invisible Shield Surface Protection

De Invisible Shield surface protection is een glascoating waarmee je het glas langdurig beschermt tegen het meest hardnekkige vuil en vetvlekken. De beschermende coating brengt een onzichtbare protectielaag aan op het glas, waardoor vuil zich niet aan het glasoppervlak kan hechten. Invisible Shield Protection is onzichtbaar en op alle soorten glas toepasbaar.

Invisible Shield Glass Cleaner

De geconcentreerde glasreiniger van Invisible Shield verdun je met water en werkt krachtig tegen vervuilde glas en hardnekkige vetvlekken. De cleaner werkt nog beter wanneer op het glas eerder al glascoating is aangebracht. Heb je genoeg glasreiniger in huis dan haal je niet alleen direct het vuil weg wanneer het glas vies geworden is, door regelmatig het glas schoon te maken voorkom je ook nog eens dat bijvoorbeeld kalkaanslag de ruimte krijgt.

Hierbij een instructiefilmpje.

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard
10

Zeer goede service

Ik heb de bestelling opgehaald en werd daarbij zeer vriendelijk [...]
20 juli 2024 de Hoef
10

Mooie producten, snel en netjes geleverd.

Erg mooie spiegel ontvangen. Degelijk verpakt dus zonder schade aangekomen
18 juli 2024 Budel
10

Snelle levering

Bestelling was bovenverwachting snel geleverd. Vriendelijk te woord gestaan. [...]
14 juli 2024 Apeldoorn
2410 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10