call
Bel ons op +3155 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Glascoating Clean X pakket

v.a. 54,12 incl. BTWper stuk
Productomschrijving

Het voordelige Glascoating Clean X pakket

Glas moet stralen. Daarom leveren we ook professionele reinigingsartikelen die jouw glas optimaal beschermt en reinigt. Naast een losse coating bieden we ook een compleet Glascoating Clean x pakket aan waarmee je zowel de beste glascoating en de meest grondige glascleaner in huis haalt. Kortom, de dubbele bescherming waarmee je het glas niet alleen perfect schoon houdt, maar ook beschermt tegen kalkaanslag en het hechten van hardnekkig vuil en vet. Toe te passen op elke glassoort, overal waar het glas gevoelig is voor vlekken en vuil.

Wat zit er in het Clean X coating pakket?

Invisible Shield PRE Clean 2000

Invisible Shield PRE Clean 2000 wordt door professionals gebruikt om glas grondig te renoveren. Hardnekkig vuil als kalkaanslag wordt moeiteloos verwijderd. Ook verweerd glas ziet er na een behandeling met PRE Clean weer als nieuw uit. Het voordeel van deze reiniger is dat het naast glas ook toegepast kan worden op andere oppervlakken, zoals tegels in de badkamer en je gootsteen in de keuken.

Invisible Shield Surface Protection

De Invisible Shield surface protection is een glascoating waarmee je het glas langdurig beschermt tegen het meest hardnekkige vuil en vetvlekken. De beschermende coating brengt een onzichtbare protectielaag aan op het glas, waardoor vuil zich niet aan het glasoppervlak kan hechten. Invisible Shield Protection is onzichtbaar en op alle soorten glas toepasbaar.

Invisible Shield Glass Cleaner

De geconcentreerde glasreiniger van Invisible Shield verdun je met water en werkt krachtig tegen vervuilde glas en hardnekkige vetvlekken. De cleaner werkt nog beter wanneer op het glas eerder al glascoating is aangebracht. Heb je genoeg glasreiniger in huis dan haal je niet alleen direct het vuil weg wanneer het glas vies geworden is, door regelmatig het glas schoon te maken voorkom je ook nog eens dat bijvoorbeeld kalkaanslag de ruimte krijgt.

Hierbij een instructiefilmpje.

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard bancontact

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard bancontact

Glaswebwinkel.be, de webshop voor al jouw glas!

Wil je glas bestellen
Glaswebwinkel.be is de webshop waar iedereen glas kan bestellen. Van spiegels in de badkamer tot gehard glas in de douche, voor HR glas om uw woning te isoleren of voor gelaagd glas om een inbraak te voorkomen, via onze uitgebreide webwinkel kun je het glas eenvoudig, voordelig en veilig bestellen. Wij leveren glas in heel Vlaanderen.

Persoonlijk advies
Wanneer u vragen heeft over ons glas of u wenst hulp bij het bestellen van onze producten, dan mag u uiteraard bellen naar onze klantenservice via +3155-8431627 of stuur een bericht naar info@glaswebwinkel.be

Bel ons op +31 (0)55-8431627 Mail ons op info@glaswebwinkel.be
9

top service

Ik stuur de foto`s als de bar klaar is.
5 december 2022 Almere
10

Goede service

Goede service en past perfect.
3 december 2022 Meppel
10

Geleverd zo als afgesproken

Zeer tevreden over levering zo als afgesproken. Glas past ook [...]
1 december 2022 Almelo
2021 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10