call
Bel ons op +3155 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Waarom Glaswebwinkel.be?

Omdat glas onze passie is.

Glas is gewoon een geweldig product. Bruikbaar in vele toepassingen, om te isoleren, een betere lichtinval of om je huis te verfraaien. Te fabriceren in alle denkbare vormen en kleuren. Bovendien  is glas een echt natuurproduct. Het is zo vanzelfsprekend dat wij niet in de gaten hebben dat het overal en altijd om ons heen is. Tot glas stuk gaat en vervangen moet worden…

Wie is Glaswebwinkel.be?

Marco Tijdink is de eigenaar van Glaswebwinkel.be. Centraal gevestigd in Nederland, kunnen wij vanuit Apeldoorn, iedereen bedienen met onze uitstekende glasproducten. Jarenlange ervaring in de glasbranche heeft er voor gezorgd dat glas voor ons geen geheimen meer heeft.

Door alle glasproducten te bundelen op één website wordt het mogelijk om zowel het glas als diverse glaszetartikelen direct aan te schaffen. One-stop-shopping voor professioneel glasgereedschap, hoogwaardig glas en kwalitatief  glaszetmateriaal.

Voor wie?

Alle producten zijn voor zowel particulieren als bedrijven beschikbaar. Voor de doe-het-zelver, ZZP’er in de bouw en klusbedrijven bieden wij een platform om voordelig kwalitatieve glasproducten aan te schaffen. Probeer het maar, Kwaliteit wint altijd.

Met 10 jaar garantie op dubbel glas is kwaliteit gegarandeerd. Door rechtstreeks in te kopen bij de grootste glasproducenten zijn de levertijden kort. Kortom, voor al het glas en glaszetmateriaal moet je bij Glaswebwinkel.be zijn.

Wij zijn de specialist in de volgende producten: