call
Bel ons op +3155 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard bancontact

Een ventilatierooster is een product dat je wellicht niet direct met glas associeert. Bij Glaswebwinkel.be vinden we wel degelijk dat een ventilatierooster goed aansluit bij de glasproducten die we verkopen, omdat ze in het kozijn verwerkt worden, van je woning. Ventilatieroosters zorgen voor de benodigde luchtcirculatie en houden de kwaliteit van lucht binnenshuis op peil. Het is immers van groot belang om op elk moment verse lucht in te blijven ademen. In onze webshop vind je verschillende ventilatieroosters, geschikt voor elk soort glas die je voor je ramen hebt gekozen.

Waarom een ventilatierooster?

Een ventilatierooster kan thuis eigenlijk niet meer ontbreken. Waarom? Omdat je verse lucht van goede kwaliteit nodig hebt voor het behoud van je gezondheid. Daarnaast houdt de circulatie van frisse lucht ook de staat van je woning op peil. In tegenstelling tot bedompte lucht dat op enig moment teveel vocht, nare schimmels, bacteriën en een overvloed aan schadelijke gassen als CO² veroorzaakt.

Het installeren van een ventilatierooster wordt nog weleens achterwege gelaten door een te grote focus op het isoleren van een woning. Het is inderdaad belangrijk om je huis optimaal te isoleren, maar een goede ventilatie is minstens net zo belangrijk. Zeker wanneer je in de koude wintermaanden niet zomaar alles op kan zetten biedt een professioneel ventilatierooster uitkomst.

De voordelen van een ventilatierooster:

  • Ventilatieroosters zorgen voor de juiste hoeveelheid verse lucht in alle ruimtes, zodat je altijd gezonde lucht inademt binnenshuis.
  • De nieuwste ventilatieroosters zijn zo gemaakt dat ze strak weggewerkt worden in het kozijn en niet direct het zicht naar buiten belemmeren.
  • Ventilatierooster houden tijdens de koudere maanden de warmte binnen, omdat je dan niet per se ramen en deuren open hoeft te zetten voor frisse, verse lucht.
  • Kwalitatief goede ventilatieroosters laten alleen maar verse lucht door. Met speciale filters worden schadelijke stoffen als pollen buiten gehouden.

Ventilatieroosters bestellen via Glaswebwinkel.be

Ben je bezig met nieuwe ramen voor je woning dan is het een goed moment om daarbij ook gelijk kwalitatieve ventilatieroosters aan te schaffen. De ventilatieroosters in onze webshop zijn te verkrijgen in meerdere kleuren, ook met specifieke kenmerken als apart beglazingsrubber of geanodiseerde beglazingsroosters. Aangezien er daarmee ook wel wat verschil in zit hoe het huis geventileerd wordt kan je altijd bij ons terecht voor vragen over de mogelijkheden. We helpen je graag bij het vinden en bestellen van het ventilatierooster die het beste aansluit bij jouw situatie en het soort glas waarvan jouw ramen gemaakt zijn. Net als bij onze glasproducten hebben we in onze webshop alleen maar ventilatieroosters van de beste leveranciers. Met onze ventilatieroosters ben je op elk moment verzekerd van een optimale ventilatie van je woning en gezonde, verse lucht in huis!

Bel ons op +31 (0)55-8431627Mail ons op info@glaswebwinkel.be
10

Helemaal tevreden

Snelle levering en top service
27 januari 2023 Deventer
8

goed

vlot geleverd
27 januari 2023 Zevenaar
10

Top service, snel en goede kwaliteit

Glas geleverd zoals beschreven en zonder vertraging. Erg vriendelijke en [...]
25 januari 2023 Soest
2054 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10