call
Bel ons op +3155 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Satijn glas

v.a. 26,20 incl. BTWper 0.5 m2
Totaal Oppervlakte (m²)
Product Price

    *Randafwerking van het glas

    *Randafwerking van het glas

    *Randafwerking van het glas

    *Randafwerking van het glas

    *Randafwerking van het glas

Productomschrijving

Gemakkelijk satijn glas bestellen

De leveringstijd voor satijn glas is gemiddeld 10-15 werkdagen. Haal je de bestelling af bij ons magazijn in Apeldoorn of Oosterhout (NL), dan is de doorlooptijd korter. Uiteraard zullen wij eerder leveren daar waar mogelijk.

Wat is satijn glas?

Gematteerd glas (satijn/matelux) is verkrijgbaar in een dikte van 4 mm. Deze glassoort wordt ook wel melkglas of gezandstraald glas genoemd. Het gematteerde uitzicht of de satijnlook ontstaat door het glas te behandelen met een speciaal zuur of door het glasoppervlak te zandstralen. Hoewel je niet door het glas heen kunt kijken, laat het wel evenveel licht door als normaal doorzichtig floatglas.

Toepassing

Satijn glas wordt vaak toegepast in situaties waarbij de privacy beschermd moet worden. Het kan gaan om scheidingswand, douchewand, douchecabine of tussendeuren. Maar ook voor andere toepassingen is gematteerd glas zeer geschikt. Denk bijvoorbeeld aan tafelbladen en bureaubladen, waarbij de satijnlook een mooi effect geeft. Gebruik hiervoor wel de geharde satijn/matglas variant.

Satijn glas, zonder geslepen randen

Deze toepassing is prima geschikt om het glas in een profiel of frame te plaatsen waarbij de randen niet meer zichtbaar en tastbaar zijn.

Indien de randen van het glas zichtbaar blijven dan adviseren wij altijd om het glas plat poly te laten slijpen

Satijn glas, met geslepen randen (plat poly geslepen)

We adviseren voor de plat poly geslepen variant te gaan als de randen van het glas zicht- of tastbaar zijn Doordat de randen zijn geslepen, kan je je niet snijden aan het glas. Daarnaast ziet het er ook nog eens prachtig uit.

De hoeken van het glas blijven normaal gesproken hoekig en puntig. Zou je de hoeken afgerond willen hebben dan kan dat, maar gaat dit op aanvraag.

Het matglas is eenvoudig met water te reinigen. Let er op als mat glas nat wordt, je beter door het gematteerde glasoppervlak heen kunt kijken. Hou daar rekening mee waar je het glas wilt toepassen.

Let op! Wij leveren alleen het glas. Eventuele frames, profielen of glasbeslag op afbeeldingen zijn puur ter inspiratie.

Matglas is eenvoudig met water te reinigen. Let op dat wanneer matglas nat wordt, je beter door het gematteerde glasoppervlak heen kunt kijken. Houd daar rekening mee bij de toepassing van dit type glas.

Satijn glas bestellen bij Glaswebwinkel.be

Bij bestelling van glas breder of hoger dan 3100 mm of met een totaaloppervlak van meer dan 4 m2, wordt achteraf een lengtetoeslag in rekening gebracht. Wil je een dergelijke ruit bestellen, vraag dan eerst een offerte bij ons aan door een bericht te sturen naar info@glaswebwinkel.be

Op zoek naar meer inspiratie voor satijn/matglas? Klik hier.

Bestel je matglas bij Glaswebwinkel.be, dan leveren wij het op maat bij je thuis. Kijk voor het complete aanbod(mat) glas op onze website.

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard bancontact

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard bancontact

Glaswebwinkel.be, de webshop voor al jouw glas!

Wil je glas bestellen
Glaswebwinkel.be is de webshop waar iedereen glas kan bestellen. Van spiegels in de badkamer tot gehard glas in de douche, voor HR glas om uw woning te isoleren of voor gelaagd glas om een inbraak te voorkomen, via onze uitgebreide webwinkel kun je het glas eenvoudig, voordelig en veilig bestellen. Wij leveren glas in heel Nederland.

Persoonlijk advies
Wanneer u vragen heeft over ons glas of u wenst hulp bij het bestellen van onze producten, dan mag u uiteraard bellen naar onze klantenservice via +3155-8431627 of stuur een bericht naar info@glaswebwinkel.be

Bel ons op +31 (0)55-8431627 Mail ons op info@glaswebwinkel.be
9

Snel, goedkoop, vriendelijk.

Meerdere ramen besteld. Ook al meerdere keren. Waren altijd snel [...]
19 september 2021 Heeten
10

Top service

Bestelling is prima afgehandeld van produceren tot levering wordt je [...]
19 september 2021 Elst
10

Gewoon goed

Makkelijk besteld, Bereikbaar voor feedback, en correcte aflevering. Glas is [...]
15 september 2021 Meppel
1635 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10