call
Bel ons op +3155 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Nanocoating glas

v.a. 86,98 excl. BTW
105,25 incl. BTW
Totaal Oppervlakte (m²)
Product Price
 • *Welke glasdikte wil je?

Een douchewand van nanocoating glas, ook wel timeless glas genoemd

Een douchewand, douchecabine of badwand is onmisbaar om de rest van de badkamer droog te houden. Met nanocoating glas is het schoonmaken bovendien een fluitje van een cent geworden. En wanneer je kiest voor een antikalk coating, wordt het nog gemakkelijker. Deze coating beschermt het glas tegen vervuilende invloeden, waardoor het water- en vuilafstotend wordt. Dit gecoate antikalk glas is gehard (dus veilig) en wordt in twee verschillende diktes geproduceerd. Je kan kiezen uit 8 millimeter of 10 millimeter dikte.

Met ons timless gecoat geharde glas kies je voor blijvend transparant doorzicht van het glas. Het glas behoudt zijn heldere doorzicht doordat het dag in, dag uit wordt beschermd tegen vervuiling en kalk. Dankzij de duurzame coating glijdt water moeiteloos van het glasoppervlak, zonder vervelende kalkaanslag achter te laten. Bovendien is antikalk glas eenvoudig schoon te maken. Na het douchen veeg je met gemak de wisser over het glas, waardoor droog schoonmaken een fluitje van een cent is. Dankzij de timeless coating verdwijnt condensatie sneller, waardoor waterdamp makkelijker opdroogt dan op glas, zonder een antikalk coating.

Voordelen van timeless glas

 • druppels glijden makkelijk van het glas af
 • glas wordt niet dof
 • 10 jaar garantie op de antikalk behandeling
 • coating is nagenoeg niet te zien
 • eenvoudig te reinigen met schoonmaak azijn en warm water

Verschil in timeless antiklak coating en niet gecoate ruit

 

Hoe moet je hardnekkige kalkaanslag op glas verwijderen?

Nanocoating  bestaat uit uiterst helder gehard glas met een vrijwel onzichtbare antikalk coating. Het kan moeiteloos worden gereinigd met een zachte doek en warm water, of een trekker. Normale onderhoudsproducten zijn toegestaan, maar we raden het gebruik van bijvoorbeeld schuurmiddelen ten zeerste af. Het meest eenvoudig reinig je met warm water en schoonmaak azijn.

Wil je op een bestaande badwand of douchewand hardnekkige kalkaanslag verwijderen, dan heb je hiervoor professioneel reinigingsmiddelen nodig. Je zou gebruik kunnen maken van het glascoating clean X pakket.

Bij de plaatsing van de glazen douchewand moet de nano-gecoate kant naar de binnenkant van de douche worden gericht. Dus de zijde die nat wordt.

Zorg er altijd voor dat het glas wat wordt toegepast als douchescherm, dus nanocoating glas of gewoon gehard glas. Als het maar gehard glas. Zo is blijft het veilig en voldoe je aan de geldende veiligheidsnormen en regelgeving.

Bestel nanocoating glas op maat bij Glaswebwinkel.be

Met een op maat gemaakte glazen douchewand geniet je niet alleen van een prachtige uitstraling, maar ook van het gemak van schoonmaken en de bescherming tegen kalkaanslag. Ontdek de vele voordelen van de nanocoating glas douchewand en creëer een mooie en makkelijk te onderhouden douche-ervaring.

Tip: leveren wij het Timeless glas voorzien van de nano-coating, dan wordt de productiesticker altijd op de coatingzijde aangebracht. Zo herken je eenvoudige de gecoate en niet-gecoate zijde.

Wij leveren antikalk glas in Vlaanderen. Mocht je vragen hebben of meer willen weten, neem dan gerust contact met ons. Dat kan per mail (info@glaswebwinkel.be) of bel ons op +31 55-8431627. Hou er rekening mee dat wij al ons glas op maat produceren. Dit houdt in dat er altijd een levertijd geldt. Voor dit glas met anti kalk coating komt dit uit op ongeveer ongeveer 4 tot 5 weken.

 • Levertijd is gemiddeld 20 tot 25 werkdagen (4 tot 5 weken).
 • Als je de bestelling afhaalt en niet laat bezorgen, kan dit de doorlooptijd verkorten.
 • Afhaallocatie in Oosterhout (NB).
 • Levering in heel Vlaanderen.
 • Je wordt ruim van te voren per mail en/of SMS geïnformeerd over de leverdag.
 • Levering vindt plaats op werkdagen tussen 08.00 – 17.00 uur.
 • De leverlocatie dient eenvoudig bereikbaar te zijn, zodat er voor de deur gelost kan worden.
 • Bij een orderbedrag boven de € 500,- (incl. btw), is de levering gratis.
 • Bij een orderbedrag onder de € 500,- (incl. btw), zijn de bezorgkosten € 36,30 (incl. btw).

Lees de leveringsvoorwaarden voor aanvullende informatie, waar je bij levering allemaal rekening mee moet houden. Zie ook de veelgestelde vragen

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard
10

Zeer goede service

Ik heb de bestelling opgehaald en werd daarbij zeer vriendelijk [...]
20 juli 2024 de Hoef
10

Mooie producten, snel en netjes geleverd.

Erg mooie spiegel ontvangen. Degelijk verpakt dus zonder schade aangekomen
18 juli 2024 Budel
10

Snelle levering

Bestelling was bovenverwachting snel geleverd. Vriendelijk te woord gestaan. [...]
14 juli 2024 Apeldoorn
2410 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10