call
Bel ons op +3155 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Spiegelverwarming

v.a. 16,83 excl. BTW
20,37 incl. BTW

Spiegelverwarming is geschikt voor grote en kleine spiegels

Spiegelverwarming geschikt voor grote en kleine spiegels.

Met de spiegelverwarming van Glaswebwinkel.be voorkom je dat de spiegel beslaat door condens. Dit spiegelverwarmingselement is geschikt om in natte ruimtes te gebruiken en is niet gevoelig voor spatwater, bijvoorbeeld in de badkamer.

Toepassing van het spiegelverwarmingselement

De spiegelverwarming plak je eenvoudig, als soort van sticker, aan de achterzijde van de spiegel. Het verwarmingselement verwarmt vrijwel direct op, zodat de spiegel niet zal beslaan en geen onnodige energie verspilt. Alle spiegels die Glaswebwinkel.be in het assortiment heeft, zijn te combineren met een verwarming.

De verwarming is hoeft niet het gehele spiegeloppervlak af te dekken. De helft tot twee derde van het spiegeloppervlak is voldoende. De warmte wordt namelijk door de spiegel zelf geleid, waardoor wellicht alleen de randen beslagen kunnen blijven.

De verwarmingselementen zijn in verschillende afmetingen te bestellen. Is de spiegel rond, rechthoekig of vierkant van vorm er is altijd wel een passende spiegelverwarming beschikbaar. De volgende afmetingen zijn beschikbaar:

150 x 200 mm / 5,5 watt

Spiegelmontageset

274 x 274 mm / 12,5 watt

274 x 574 mm / 26 watt

410 x 400 mm / 30 watt

410 x 600 mm / 46 watt

524 x 524 mm / 50 watt

410 x 1000 mm / 76 watt

524 x 800 mm / 80 watt

524 x 1024 mm / 100 watt

 

Werking van de spiegelverwarming

Spiegelmontage set verpakking

Om de spiegelverwarming goed te monteren, moet er ruimte zijn tussen de wand en de spiegel. De verwarming kan direct op 230v lichtnet aangesloten worden. Ook is het mogelijk meerdere units aan elkaar te koppelen. Binnen een aantal minuten wordt het spiegeloppervlak verwarmd tot ongeveer 28 graden. Dat is ruim voldoende om de spiegel te ontwasemen, maar doordat het oppervlak niet gloeiend heet wordt, is het verwarmingselement geen grote energieslurper. Het aantal watt dan de spiegelverwarming verbruikt, hangt samen met de afmeting van de verwarming.

De spiegelverwarming is er in verschillende afmetingen en geschikt in combinatie met de spiegelmontage set te monteren. Door gebruik te maken van de montageset komt een spiegel een stukje van de wand te hangen. Dat is van belang, aangezien de spiegelverwarming ongeveer 7 millimeter ruimte nodig heeft, achter de spiegel, om onder andere het snoer weg te kunnen werken. Door de spiegelmontageset toe te passen, is de spiegel ook weer eenvoudig van de muur te tillen.

Hierbij het instructiefilmpje: hoe bevestig je een spiegel met een spiegelmontageset.

De verwarmingselementen zijn geschikt voor al onze spiegels. Of het nu een badkamerspiegelpasspiegel of ronde spiegel is, ze kunnen perfect op dit glas aangebracht worden. Alleen voor de doorkijkspiegel is de verwarming minder geschikt.

Bezorging van het spiegelverwarmings element:

De gemiddelde levertijd van dit artikel is 1 à 2 werkdagen. Welk verwarmingselement je ook kiest wij hebben het altijd ruim op voorraad. Ook is het mogelijk om het glas of de glasartikelen op te halen bij ons magazijn in Apeldoorn of Oosterhout (nb).

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard

Glaswebwinkel.be, de webshop voor al jouw glas!

Glas bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest
Glaswebwinkel.be is dé webshop waar iedereen glas kan bestellen. Want voor glas bestellen hoef je vandaag de dag natuurlijk echt de deur niet meer uit. We hebben er alles aan gedaan om online glas bestellen zo makkelijk mogelijk te maken. In slechts een beperkt aantal stappen loodsen we je door het bestel- en betaalproces en zodra we je bestelling ontvangen hebben, gaan we hier direct mee aan de slag.

Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant heeft Glaswebwinkel.be een uitgebreid assortiment glassoorten, spiegels en glaszetartikelen. Zo ben je bij ons niet alleen aan het juiste adres voor een fraaie ronde badkamerspiegel, maar ook voor een mooie kappersspiegel voor in je kapsalon of die grote fitness spiegel voor in je sportschool. Bestel je veiligheidsglas zoals gehard glas voor je glazen schuifdeur of glazen douchedeur of ga voor een uniek glazen tafelblad van gekleurd gehard glas. Natuurlijk kun je bij ons ook alle soorten glas bestellen voor je woning, kantoor of bedrijfspand. Kies voor HR glas of dubbelglas om je woning te isoleren of kies gelaagd glas voor je winkel met het oog op inbraakpreventie. Via onze overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webwinkel bestel je ook al dit glas eenvoudig, voordelig én veilig.

Veel glaszetartikelen, waaronder bijvoorbeeld glaskit, glasband en glasblokjes, leveren wij vanuit eigen voorraad. Hierdoor heb je deze veelal met enkele (werk)dagen in huis als je deze bij ons bestelt. Voor glas en spiegels is de levertijd wat langer, omdat we deze speciaal voor jou op maat laten maken. Wij leveren glas in Vlaanderen (helaas niet in Wallonië). Desgewenst kun je je bestelling ook af komen halen op onze locatie in het Gelderse Apeldoorn of in Oosterhout (Noord-Brabant), wat de levertijd met enkele dagen verkort.

Bel ons op +31 (0)55-8431627 Mail ons op info@glaswebwinkel.be

Persoonlijk advies en maatwerk

Glas op maat bestellen? Ook dat doe je via de webshop van Glaswebwinkel.be. Standaard bestaat tenslotte maar tot op bepaalde hoogte en wij begrijpen als geen ander hoe fijn het is als je het glas dat je nodig hebt in de door jou gewenste afmetingen kunt bestellen. Glas bestellen op maat stelt je in staat om al je projecten precies zo uit te voeren, zoals je dit graag wilt, zonder concessies.

Wij laten je er nooit alleen voor staan en doen graag een stapje extra voor je. Misschien heb je wel vragen over een bepaalde glassoort of wil je meer weten over hoe je een spiegel het beste aan de wand kunt bevestigen. Ook wanneer je hulp nodig hebt bij online glas bestellen, helpen we je met veel plezier. Laat ons weten welk stapje extra wij voor jou kunnen zetten door te bellen met onze klantenservice die bereikbaar is via +31 55 – 843 16 27.  Een e-mail sturen naar info@glaswebwinkel.be kan natuurlijk ook. Glaswebwinkel.be, hét adres voor glas bestellen en waar maatwerk en persoonlijke service standaard zijn.

Opgestapelde glasplaatjes glas op maat
9

Geweldig

Ovale spiegel ontvangen. Ik moet alleen nog kijken of die [...]
11 april 2024 Amsterdam
10

Prima levering

Glas op tijd, maat goed en service goed
11 april 2024 Vaassen
10

Super

Het is al de tweede keer dat we er een [...]
10 april 2024 Nederweert
2342 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10