call
Bel ons op +3155 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard

In welke ruimtes kan je spiegels toepassen?

Spiegels zijn niet alleen functioneel, maar kunnen ook een prachtige toevoeging zijn aan verschillende ruimtes in huis. Of je nu op zoek bent naar een badkamerspiegel, dansspiegel, fitness spiegel, gangspiegel, kappersspiegel, slaapkamer spiegel of toiletspiegel – er zijn talloze mogelijkheden om spiegels toe te passen!

Boogspiegel in de badkamer brons

Badkamerspiegel

Een badkamerspiegel is onmisbaar in elke badkamer. Het is de ideale plek om jezelf te verzorgen en make-up aan te brengen. Daarnaast zorgt een badkamerspiegel voor extra licht en creëert het een gevoel van ruimte.

Dansspiegel

Een dansspiegel is essentieel voor iedereen die van dansen houdt. Het biedt de mogelijkheid om je bewegingen te observeren en te verbeteren. Bovendien geeft een dansspiegel een professionele uitstraling aan elke dansstudio of oefenruimte.

Veiligheidsspiegel in een gym

Fitness spiegel

Een fitness spiegel is perfect voor in de sportschool of thuisfitnessruimte. Het stelt sporters in staat om hun houding en techniek tijdens het trainen te controleren. Daarnaast geeft het de ruimte een moderne en stijlvolle uitstraling.

Gangspiegel

Een gangspiegel is niet alleen handig om nog even snel je outfit te checken voordat je de deur uit gaat, maar kan ook een saaie gang transformeren tot een ruimte met karakter. Een grote gangspiegel reflecteert het licht en geeft de illusie van een grotere ruimte.

Ronde kappersspiegels

Kappersspiegel

Als kapper is een goede kappersspiegel onmisbaar. Het stelt je in staat om je werk nauwkeurig te bekijken en klanten te laten zien hoe hun nieuwe kapsel eruit ziet. Daarnaast voegt een mooie kappersspiegel ook nog eens extra flair toe aan jouw salon.

Slaapkamer spiegel

Een slaapkamer spiegel kan functioneel zijn, bijvoorbeeld om jezelf aan te kleden of je haar te doen, maar het kan ook dienen als decoratief element. Hang bijvoorbeeld meerdere kleine spiegels op verschillende hoogtes voor een speels effect.

Toiletspiegel

Zelfs in het kleinste kamertje van het huis kan een toiletspiegel niet ontbreken. Het biedt gasten de mogelijkheid om zichzelf even snel te checken en zorgt ervoor dat ze met zelfvertrouwen weer naar buiten stappen.

Conclusie

Of het nu gaat om een badkamerspiegel, dansspiegel, fitness spiegel, gangspiegel, kappersspiegel, slaapkamer spiegel of toiletspiegel – er zijn talloze ruimtes waarin spiegels toegepast kunnen worden. Spiegels zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een vleugje stijl en elegantie toe aan elke ruimte.

Bel ons op +31 (0)55-8431627Mail ons op info@glaswebwinkel.be
9

Geweldig

Ovale spiegel ontvangen. Ik moet alleen nog kijken of die [...]
11 april 2024 Amsterdam
10

Prima levering

Glas op tijd, maat goed en service goed
11 april 2024 Vaassen
10

Super

Het is al de tweede keer dat we er een [...]
10 april 2024 Nederweert
2342 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10