111-530dc2c0-6cbc-49b7-9424-48cdc0a8090f

Enkel glas

Vanaf €13.05 per 0.5 m2 (incl. BTW)

Categorieën: , ,
Tags: , ,
Prijs: €13.05 per 0.5 m2 (incl. BTW)

Totaal Grootte (m²)
Product prijs
  • *Samenstelling

Aantal


Productbeschrijving

De levertijd voor enkel glas is gemiddeld 15 werkdagen. Haalt u de bestelling af bij ons magazijn in Oosterhout, dan is de doorlooptijd korter, namelijk 10 tot 15 werkdagen.

Enkel glas

De prijs van enkel glas is eenvoudige te berekenen door de breedte en hoogte van het glas in de bestelmodule in te voeren. Kies vervolgens de gewenste  glasdikte (3, 4, 5, 6, 8 of 10 millimeter) en de bestelling kan aan het winkelmandje worden toegevoegd.

Een andere naam voor enkel glas is float glas. Dit type glas dient als basis voor andere glasproducten zoals gelaagd glas en dubbel glas.  Door in het productieproces een kleur aan het glas toe te voegen ontstaat gekleurd glas.

Enkel glas is toepasbaar als bescherming voor schilderijen, fotolijsten, glazenschapjes en uiteraard als beglazing voor de woning. Het glas is transparant en heeft goede lichtdoorlatende eigenschappen.

Let er op dat de randen van het float glas niet zijn afgerond en daardoor erg scherp. Door het enkel glas plat poly te laten slijpen verdwijnen de scherpe randjes. Geslepen enkel glas is ook verkrijgbaar op Glaswebwinkel.be

De getoonde prijs van enkel glas is inclusief BTW, verwijderingsbijdrage en energietoeslag. Bestelt u glas breder dan 3100 mm of hoger dan 3100 mm, dan wordt er achteraf een lengte-toeslag in rekening gebracht.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Enkel glas” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U vindt misschien ook leuk…