call
Bel ons op +3155 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Werkwijze van Glaswebwinkel.be

Werkwijze

Bij Glaswebwinkel.be staat gemak voorop. Zowel glas als glasartikelen zijn eenvoudig in de webshop te bestellen. Bovendien zijn de leveringstijden kort. Hoe werken wij?

Glas bestellen
  • Bepaal welke glassoort je nodig hebt.
  • Geef in de bestelmodule de exacte glasmaat op, door de breedte en hoogte in millimeters in te voeren.
  • Geef het aantal ruiten op dat je nodig hebt en plaats de bestelling in de winkelwagen en reken deze af.

De bestelling wordt doorgegeven aan productie, waar wij aan de slag gaan om je bestelling op maat te produceren en uit te leveren.

De gemiddelde levertijd van maatwerk spiegels is 10-15 werkdagen. Voor gehard- en gelaagd glas is de gemiddelde levertijd 15-20 werkdagen. Bij isolatieglas bedraagt de levertijd ongeveer 20-30 werkdagen.

De bovengenoemde levertijden zijn gemiddelde levertijden*. Mocht je bestelling toch eerder gereed zijn dan zullen wij het uiteraard niet nalaten om sneller te leveren.

Je ontvangt vooraf een bericht over het moment van de levering.

Glas leveren wij in België (m.u.v. Wallonië), voor € 39,50 (incl. btw) per bestelling. Verzending is gratis vanaf € 500,- (incl. btw).

Heb je ervoor gekozen om de bestelling op te halen in Nederland, dan ontvang je van ons een afhaalbericht zodra de bestelling voor je gereed staat (op onze site staan onder het item FAQ’s nog de meest gestelde vragen en aanvullende tips).

*Rond algemene feestdagen en gedurende de vakantie- / bouwverlofperiode (o.a. maanden juni, juli, augustus en december), zullen productie- en leveringstijden langer zijn dan gebruikelijk. Wil je een indicatie van de leverteringsmijn in die periode, neem dan gerust contact met ons op.

Glaszetartikelen bestellen

Glaswebwinkel.be heeft een ruim assortiment glaszetartikelen. Deze artikelen worden meestal niet samen met het glas geleverd. Vaak heb je deze producten de volgende dag al in huis. De bezorgkosten bedragen € 11,65 (incl. btw) per bestelling.

Heb je ervoor gekozen om de bestelling op te halen in Nederland, dan ontvang je van ons een afhaalbericht zodra de bestelling voor je gereed staat.

Afrekenen

Je kunt de bestelling betalen via Bancontact / Mister Cash of Mastercard.

Heb je een bedrijf met een geldig btw-nummer? Vul deze dan in bij het plaatsen van de bestelling.

Er zal een controle plaatsvinden of het btw-nummer correct en geldig is, waarbij er meteen een juiste factuur zal worden opgemaakt exclusief btw aangezien het een intracommunautaire levering betreft.