Werkwijze van Glaswebwinkel.be

Werkwijze
Bij Glaswebwinkel.be staat gemak voorop. Zowel glas als glasartikelen zijn eenvoudig in de webshop te bestellen. Bovendien zijn de levertijden kort. Hoe werken wij?

Glas bestellen
Bepaal welk soort glas u nodig heeft. Geef in de bestelmodule de exacte glasmaat op, door de breedte en hoogte in millimeters in te voeren. Geef het aantal ruiten op dat u nodig hebt en plaats de bestelling in de winkelwagen. Twijfelt u hoe de juiste maat te bepalen? Kijk op glasmaat berekenen voor een rekenvoorbeeld.

De bestelling wordt doorgegeven aan de glasfabriek, waar het glas op maat wordt geproduceerd. Met ongeveer 15 werkdagen* wordt het glas, met speciaal glastransport, thuis afgeleverd. Glas leveren wij in heel Vlaanderen, voor € 36,30 (incl. btw) per bestelling. Verzending is gratis vanaf € 350,- (incl. btw).

Heeft u ervoor gekozen om de bestelling op te halen, dan ontvangt u van ons een afhaalbericht zodra de bestelling voor u gereed staat.

*Rond algemene feestdagen en gedurende de vakantie- / bouwvakperiode (o.a. maanden juni, juli en augustus), zullen productie- en levertijden langer zijn dan gebruikelijk. Wilt u een indicatie van de levertermijn in die periode, neem dan gerust contact met ons op.

Glasartikelen bestellen
Glaswebwinkel.be heeft een ruim assortiment glaszetartikelen. Deze artikelen worden meestal niet tezamen met het glas geleverd, vaak heeft u deze producten de volgende dag al in huis. De bezorgkosten bedragen € 10,89 (incl. btw) per bestelling. Verzending is gratis vanaf € 350,- (incl. btw).

Heeft u ervoor gekozen om de bestelling op te halen, dan ontvangt u van ons een afhaalbericht zodra de bestelling voor u gereed staat.

Afrekenen
De betaling van de bestelling kan via Bancontant – Mistercash of Mastercard.

Bent u een Belgische zakelijke consument en heeft u een geldig BTW-nummer? Geef dit nummer in het opmerkingsveld weer, wij verrekenen dit per omgaande met u en mailen u een gecorrigeerde factuur.

 

Extra aandacht m.b.t. (Corona) Covid – 19 virus:

Uiteraard volgen wij binnen onze organisatie de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Ook hebben wij een beroep gedaan op onze medewerkers om zich strikt aan deze richtlijnen te houden. 

Onze chauffeurs zijn ook op de hoogte gebracht van de richtlijnen. Zij zullen het contact bij levering beperken en een gepaste afstand houden.

Indien er iets verandert in het beleid dan zullen wij u uiteraard hiervan op de hoogte houden.