call
Bel ons op +3155 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Werkwijze van Glaswebwinkel.be

Werkwijze

Bij Glaswebwinkel.be staat gemak voorop. Zowel glas als glasartikelen zijn eenvoudig in de webshop te bestellen. Bovendien zijn de leveringstijden kort. Hoe werken wij?

Glas bestellen

Bepaal welk soort glas je nodig hebt. Geef in de bestelmodule de exacte glasmaat op, door de breedte en hoogte in millimeters in te voeren. Geef het aantal glasplaten op dat je nodig hebt en plaats de bestelling in de winkelwagen. Twijfel je hoe de juiste maat te bepalen? Kijk op “Glasmaat berekenen” voor een rekenvoorbeeld.

De bestelling wordt doorgegeven aan de glasfabriek, waar het glas op maat wordt geproduceerd. N ongeveer 10 tot 15 werkdagen* (ca. 15-20 werkdagen voor gehard/gelaagd/isolatieglas) wordt het glas, met speciaal glastransport, bij je afgeleverd. Je ontvangt vooraf een bericht over het moment van de levering.

Glas leveren wij in België (m.u.v. Wallonië), voor € 36,30 (incl. btw) per bestelling. Verzending is gratis vanaf € 500,- (incl. btw).

Heb je ervoor gekozen om de bestelling op te halen in Nederland, dan ontvang je van ons een afhaalbericht zodra de bestelling voor je gereed staat (op onze site staan onder het item FAQ’s nog aanvullende tips).

*Rond algemene feestdagen en gedurende de vakantie- / bouwverlofperiode (o.a. maanden juni, juli, augustus en december), zullen productie- en leveringstijden langer zijn dan gebruikelijk. Wil je een indicatie van de leverteringsmijn in die periode, neem dan gerust contact met ons op.

Glasartikelen bestellen

Glaswebwinkel.be heeft een ruim assortiment glaszetartikelen. Deze artikelen worden meestal niet samen met het glas geleverd. Vaak heb je deze producten de volgende dag al in huis. De bezorgkosten bedragen € 10,89 (incl. btw) per bestelling.

Heb je ervoor gekozen om de bestelling op te halen in Nederland, dan ontvang je van ons een afhaalbericht zodra de bestelling voor je gereed staat.

Afrekenen

Je kunt de bestelling betalen via Bancontact / Mister Cash of Mastercard.

Heb je een bedrijf met een geldig btw-nummer? Vul deze dan in bij het plaatsen van de bestelling.

Er zal een controle plaatsvinden of het btw-nummer correct en geldig is, waarbij er meteen een juiste factuur zal worden opgemaakt exclusief btw aangezien het een intracommunautaire levering betreft.