call
Bel ons op +3155 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Aluminium voorzetraam

v.a. 104,93 excl. BTW
126,97 incl. BTW
Totaal Oppervlakte (m²)
Product Price

Een aluminium voorzetraam voor uitstekende isolatie en duurzaamheid

Een aluminium voorzetraam is de ideale oplossing voor wie op zoek is naar uitstekende warmte- en geluidsisolatie, evenals bescherming voor kwetsbare ramen. Met een smal profiel bieden onze voorzetramen een passend en esthetisch fraai uiterlijk. Dankzij de gebruikte materialen hebben ze een vrijwel onbeperkte levensduur, en zijn ze zowel geschikt als voorzetramen of achterzetramen. In dit artikel ontdek je de vele voordelen van onze aluminium voorzetramen, inclusief de beschikbare kleuren en modellen.

10 voordelen van aluminium voorzetramen op een rijtje

Onze aluminium voorzetramen bieden talloze voordelen voor jouw huis of pand:

 1. Warmte isolerend: Dankzij het doordachte slanke profiel en de hoogwaardige materialen zorgen onze voorzetramen voor een uitstekende isolatie, waardoor warmteverlies tot een minimum wordt beperkt.
 2. Goed geluidsisolerend: De voorzetramen dragen bij aan een geluidsarme omgeving, waardoor storende geluiden van buiten worden gedempt.
 3. Eenvoudige montage: Onze voorzetramen kunnen snel en eenvoudig worden gemonteerd, wat tijd en moeite bespaart tijdens de installatie.
 4. Makkelijk te onderhouden: Met weinig onderhoud blijven onze voorzetramen in topconditie en behouden ze hun functionaliteit.
 5. Makkelijk schoon te maken: Het reinigen van onze voorzetramen is een moeiteloze taak, waardoor ze er altijd netjes uitzien.
 6. Voorzetramen gaan lang mee: Door het gebruik van duurzame materialen hebben onze voorzetramen een lange levensduur, wat zorgt voor een waardevolle investering op de lange termijn.
 7. Bij glasschade makkelijk te vervangen: Mocht er ooit glasbreuk optreden, dan kunnen de voorzetramen eenvoudig worden gedemonteerd voor vervanging.
 8. Voorzetramen vallen niet op: Het smalle softline profiel zorgt voor een harmonieuze uitstraling die naadloos in het bestaande design past.
 9. Uitermate geschikt voor monumentale panden: Onze voorzetramen zijn ook geschikt voor historische panden die onder monumentenzorg vallen.
 10. Te gebruiken als voorzetraam of achterzetraam; De voorzetramen kunnen binnen geplaatst worden (achterzetraam) of aan de buitenzijde van een raamkozijn (voorzetraam).

Voorzetramen in zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren

De standaard voorzetramen zijn verkrijgbaar in diverse profielkleuren, waaronder:

– Wit Ral 9010

– Crème Ral 9001

– Groen Ral 6009

– Bruin Ral 8019

– Aluminium, blank geanodiseerd F1

Verschillende RAL kleuren
Verschillende RAL kleuren

Bevestiging van voorzetramen en verschillende soorten glas

Onze voorzetramen kunnen worden bevestigd op verschillende manieren, afhankelijk van de behoeften:

 1. Rondom geschroefd (VMS): Een solide bevestiging rondom het raam zorgt voor een stevige constructie.
 2. Scharnieren en geschroefd (SVMS): Voor scharnierende voorzetramen die eenvoudig te reinigen zijn.
 3. Rondom knevels (VMK): Een esthetische bevestigingsoptie die een onopvallend uiterlijk geeft.
 4. Scharnieren en knevels (SVMK): Een combinatie van scharnieren en knevels voor maximale functionaliteit.

De diverse bevestingsopties van voorzetramen.

Wat betreft beglazing bieden wij de keuze tussen float- of gelaagd glas. Er kan dan gekozen worden uit 4 of 6 millimeter enkel glas of uit 33.1 gelaagd veiligheidsglas.

De levertijd is ongeveer 25 – 30 werkdagen.

Hoe meet je een voorzetraam?

Bij het bestellen van onze voorzetramen dien je de breedte x hoogtemaat in millimeters op te geven. Bestel altijd de buitenwerkse maat voor de juiste pasvorm. De profielmaat is 18 x 11,5 mm.

Door als eerste de dagmaat van het kozijn in het breedte en de hoogte te meten. Tel vervolgens bij zowel de breedte als de hoogte 36 mm er bij op. Zo kom je tot de juiste te bestellen afmeting. 

Voorbeeld: Als je de breedte van het huidige glas hebt opgemeten (dagmaat), tel er dan 36 mm bij op (2x 18 mm profielbreedte). Dus dagmaat 500 mm + 36 mm = buitenwerkse maat van 536 mm

Maximale te bestellen afmeting is 2000 x 2000 mm

Wil je liever geen aluminium voorzetraam kopen? Kies dan het het houten voorzetraam, dat kan je zelf op kleur schilderen.

Een ideale oplossing voor betere isolatie en een duurzame oplossing

Onze aluminium voorzetramen zijn de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar uitstekende isolatie, duurzaamheid en een esthetisch fraai uiterlijk. Met verschillende bevestigings- en beglazingsopties, evenals diverse modellen en kleuren, kunnen we voldoen aan de unieke behoeften van jouw pand. Investeer in onze voorzetramen en geniet van een comfortabel en stijlvol interieur, terwijl je tegelijkertijd waarde toevoegt aan je woning. Bestel vandaag nog op Glaswebwinkel.nl om de veel voordelen van onze aluminium voorzetramen om jouw pand verbeteren.

Mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Mail ons op info@glaswebwinkel.be

 

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard
10

Excellent product, service and seller!

Easy to order and pick up. The mirror is perfect [...]
19 juni 2024 Almere
10

Prima!!!

Robert top medewerker in het magazijn ;)
19 juni 2024 Borculo
9

Snel en betrouwbaar

De passpiegel werd na bestelling via de site op de [...]
18 juni 2024 ZUTPHEN
2379 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10