170-5650996f-4f70-4cc2-a8a0-4374053df9a3

Gelaagd glas

Vanaf €18.03 per 0.5 m2 (incl. BTW)

Totaal Grootte (m²)
Product prijs
  • *Samenstelling

Aantal


Productbeschrijving

De levertijd voor gelaagd glas is gemiddeld 15 tot 20 werkdagen. Haalt u de bestelling af bij ons magazijn in Oosterhout, dan is de doorlooptijd korter, namelijk 10 tot 15 werkdagen.

Gelaagd glas

De prijs voor gelaagd glas is eenvoudig te berekenen op Glaswebwinkel.be. Voer de afmetingen van het glas in en bereken direct de prijs. Bestel je gelaagd glas breder dan 3100 mm of hoger dan 3100 mm, dan wordt er achteraf een lengte-toeslag in rekening gebracht.

Gelaagd glas valt in de categorie veiligheidsglas. Het is zowel voor binnenbeglazing, als buitenbeglazing toepasbaar. Door een of meer folielagen tussen de glasbladen toe te voegen, ontstaat de eigenschap dat bij glasbreuk de glasscherven bijeen worden gehouden. De PVB-folie is 0,38 mm dik.

Gelaagd glas wordt omschreven door de dikte van de glasbladen te noemen en daarbij het aantal lagen folie. Neem bijvoorbeeld 33.1 gelaagd glas, dan zijn twee glasbladen van drie millimeter met een folielaag. 55.2 zijn twee glasbladen van vijf millimeter met twee folielagen, enz.

Daar waar  moet worden voorkomen dat personen door het glas vallen, bijvoorbeeld bij balkonschermen, windschermen of etalageruiten wordt gelaagd glas toegepast. Ook banken maken gebruik van dit type veiligheidsglas, in verband met de inbraakwerende eigenschappen. De dikte van het glas en het aantal folielagen zorgen dat de inbreker niet of met heel veel moeite door het glas heen kan breken.

Op Glaswebwinkel.be is gelaagd glas in diverse samenstellingen verkrijgbaar. Ga voor voordelig gelaagd glas naar de webshop en bestel  eenvoudig glas.

Bestelt u glas breder dan 3100 mm of hoger dan 3100 mm, dan wordt er achteraf een lengte-toeslag in rekening gebracht.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Gelaagd glas” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U vindt misschien ook leuk…