call
Bel ons op +3155 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Veiligheidshandschoenen

v.a. 13,06 excl. BTW
15,80 incl. BTW

Veiligheidshandschoenen

Iedereen die met glas werkt of heeft gewerkt, weet dat je hier goed mee moet oppassen. Glas kan vlijmscherp zijn en een ongeluk zit altijd in een klein hoekje. De juiste bescherming voor je handen is dan ook simpelweg een must. Vandaar dat je er verstandig aan doet om veiligheidshandschoenen te dragen als je met glas werkt, of dit nu snijden of transporteren van glas is. Glaswebwinkel.be kiest altijd voor de beste kwaliteit en dat is de reden dat wij MaxiCut veiligheidshandschoenen in ons assortiment hebben opgenomen. Deze handschoenen zijn niet alleen ontworpen om je handen te beschermen tegen de scherpe randen van het glas, maar ze zijn ook zeer comfortabel. Bovendien zijn ze soepel, waardoor je veilig én nauwkeurig kunt werken.

De veiligheidshandschoen van ATG

MaxiCut veiligheidshandschoenen zijn een product van ATG Gloves, een bedrijf dat bekend staat om zijn innovatieve en hoogwaardige beschermende werkhandschoenen. De MaxiCut veiligheidshandschoen is ontworpen om optimale bescherming en comfort te bieden in omgevingen waar het risico op snijwonden hoog is.

De MaxiCut-handschoenen zijn voorzien van een unieke technologie, genaamd CutTech, en zijn gemaakt van geavanceerde vezels en worden geproduceerd met een speciale (brei)techniek. Bovendien zijn deze handschoenen behandeld met een speciale coating die extra grip en slijtvastheid bieden. Dit maken de handschoenen nog veiliger en duurzamer.

Gecertificeerde veiligheidshandschoenen

Het is goed om te weten dat de MaxiCut veiligheidshandschoen voldoet aan de normen van de EN ISO21420:2020, EN 388:2016 + A1:2018: 4442C. Deze certificeringen zijn als het ware een keurmerk dat vertelt dat deze handschoenen zijn getest en zich hebben bewezen om je handen te beschermen tegen een hele reeks dagelijkse risico’s die je tegenkomt tijdens het werken met materialen als glas. Zo is deze veiligheidshandschoen getest op:

 • Slijtvastheid:
  Met de hoogste score op slijtvastheid kun je erop vertrouwen dat deze handschoenen niet snel kapotgaan, zelfs niet als je ze elke dag gebruikt.
 • Snijweerstand:
  Deze werkhandschoenen bieden ook een goede bescherming tegen het snijden. Hierdoor hebben scherpe randen minder kans om door de handschoen heen te snijden.
 • Scheurweerstand:
  Een hoge scheurweerstand zorgt ervoor dat de handschoenen niet gemakkelijk scheuren als ze ergens aan blijven haken. Dit is nu een veelvoorkomend risico bij het werken met glas.
 • Perforatieweerstand:
  Hoewel ze iets lager scoren op perforatieweerstand, bieden de veiligheidshandschoen nog steeds voldoende bescherming tegen puntige voorwerpen.

Kortom, de EN 388:2016 + A1:2018: 4442C certificering zorgt ervoor dat deze handschoenen je handen goed beschermen tegen de meest voorkomende gevaren in het werk. Dit keurmerk vertelt je dat je kunt vertrouwen op deze handschoenen om veilig en met vertrouwen te werken.

Lees alle gebruiksvoorschriften, adviezen en waarschuwingen na op de website van de producent ATG van deze veiligheidshandschoenen. De EU conformiteitsverklaring van de Maxicut Ultra 44-3745 wordt hier beschreven.

De veiligheidshandschoen die ‘ademt’

De MaxiCut veiligheidshandschoen staat niet alleen bekend om zijn uitstekende bescherming, maar ook om zijn draagcomfort. Dit komt voor een deel doordat deze werkhandschoenen ‘ademen’. Met andere woorden, ze hebben een goede luchtdoorlaatbaarheid. Dit is bijzonder prettig wanneer je lange tijd aaneen handschoenen moeten dragen.

Het ademende vermogen van de MaxiCut handschoenen wordt voor een belangrijk deel verzorgd door de gepatenteerde AIRtech® coating. Deze specifieke coating van microschuim biedt de optimale balans tussen bescherming, grip en ademend vermogen. Dankzij de AIRtech® technologie kunnen de handschoenen vocht en warmte van binnen naar buiten afvoeren, wat zorgt voor een koeler en comfortabeler gevoel tijdens het dragen. Het ademende vermogen helpt zweten te verminderen. Als handschoenen niet goed ademen, kan opgehoopt vocht leiden tot ongemak, minder goede grip en huidirritaties. De MaxiCut veiligheidshandschoenen helpen deze zaken te voorkomen.

Handen die minder snel moe worden

Dat je handen minder snel moe worden bij het dragen van MaxiCut veiligheidshandschoenen is te danken aan hun ergonomische ontwerp en de speciale technologieën die in deze handschoenen zijn verwerkt.

Een van de technologieën die bijdraagt aan het verminderde gevoel van vermoeidheid in de handen is de ErgoTech-technologie. Deze technologie richt zich op het verminderen van de vermoeidheid van je handen door een handschoen te creëren die de natuurlijke contouren van de hand volgt. Hierdoor wordt de noodzaak voor constante spierspanning afgenomen, waardoor handen en vingers vrijer kunnen bewegen, zónder de extra belasting die vaak gepaard gaat met stijve of slecht passende handschoenen.

Daarnaast speelt de eerdergenoemde ademende AIRtech® coating ook een rol in het comfort en daarmee in het verminderen van vermoeidheid. Door het reguleren van de temperatuur en het vochtgehalte binnen de handschoen, blijven de handen comfortabeler, wat direct de vermoeidheid vermindert.

Ook de keuze van lichte, flexibele materialen in MaxiCut handschoenen draagt bij aan het verminderen van ‘handvermoeidheid’. Zware of stijve materialen kunnen de beweging van je handen beperken of zorgen voor extra inspanning, wat leidt tot snellere vermoeidheid.

MaxiCut veiligheidshandschoenen, een duurzame keuze

MaxiCut veiligheidshandschoenen onderscheiden zich door de lange levensduur. Dit komt door zowel de materialen die gebruikt worden als de technieken die tijdens het productieproces worden toegepast. Voor de MaxiCut werkhandschoenen worden hoogwaardige, snijbestendige vezels gebruikt die een sterke basis vormen voor de handschoenen. Deze vezels zijn ontworpen om weerstand te bieden tegen slijtage, snijden en scheuren. Daarnaast maakt MaxiCut gebruik van geavanceerde breitechnieken die ervoor zorgen dat de vezels op een zodanige manier worden samengevoegd dat ze een maximale bescherming en lange levensduur bieden.

Veiligheidshandschoenen bestel je natuurlijk bij Glaswebwinkel.be!

Of je nu een zakelijke professional bent of een particuliere doe-het-zelver, met glas neem je geen enkel risico. Daarom kies je voor de MaxiCut veiligheidshandschoen die Glaswebwinkel.be in twee maten levert, XL (10) en XXL (11). Deze werkhandschoenen leveren wij uit eigen voorraad, waardoor je je bestelling snel in huis hebt (2 – 5 werkdagen). Voor vragen over deze veiligheidshandschoen neem je contact op met de klantenservice van Glaswebwinkel.be via info@glaswebwinkel.be of telefoonnummer 055-8431627. Heb je vragen over verzenden of verzendkosten? Kijk dan even op onze FAQ-pagina.

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard
10

Excellent product, service and seller!

Easy to order and pick up. The mirror is perfect [...]
19 juni 2024 Almere
10

Prima!!!

Robert top medewerker in het magazijn ;)
19 juni 2024 Borculo
9

Snel en betrouwbaar

De passpiegel werd na bestelling via de site op de [...]
18 juni 2024 ZUTPHEN
2379 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10