call
Bel ons op +3155 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Dubbel glas

Resultaten

Toont alle 5 resultaten

Sortering

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard

Dubbel glas is ideaal wanneer je je huis goed wilt isoleren. Zeker wanneer de dagen weer wat korter worden en de temperatuur daalt wil je de warmte in huis houden. Dubbel glas isoleert beter dan enkel glas, waardoor je minder hoeft te stoken en werkt daarmee energiebesparend. Een lagere energierekening en ook nog eens duurzaam bezig? Investeren in dubbel glas loont. Bij Glaswebwinkel.be leveren we kwalitatief dubbel glas, eenvoudig en direct te bestellen in onze webshop.

Wat is dubbel glas?

De naam zegt het al, dubbel glas heeft twee glasplaten die met een luchtdichte tussenruimte aan elkaar verbonden zijn. De aanwezige lucht tussen het dubbele glas zorgt voor de gewenste isolatie. De ruimte tussen ‘gewoon’ dubbel glas is gevuld met lucht, tussen de glasplaten van HR++ glas zit argongas voor extra isolatie. Deze soorten dubbel glas zijn overal in het huis toepasbaar, geschikt voor kozijnen van kunststof, hout, aluminium of staal. Is een raamkozijn aan vervanging toe dan is het een mooi moment om dubbel glas in huis te halen.

De voordelen van dubbel glas:

Dubbel glas isoleert de woning waardoor je de ruimte minder hoeft te verwarmen, een directe besparing dus op je energiekosten.
Dubbel glas houdt niet alleen warmte binnen, het zorgt er ook voor dat geluid buiten blijft. Heb je regelmatig te maken met geluidsoverlast dan is dubbel glas met een extra brede spouw de ideale oplossing.
Lagere energiekosten betekent een verhoogd energielabel. Dubbel glas levert dus ook een hogere verkoopwaarde van je huis op.

Dubbel glas bestellen via Glaswebinkel.nl

Dubbel glas, ook wel bekend als thermopane of isolatieglas, bestel je voordelig in de webshop van Glaswebwinkel.be. Je kan zelf aangeven hoe groot de tussenruimte tussen de twee glasplaten moet zijn om het isolatieniveau te kiezen dat bij jouw woning past. Deze spouw kan 6, 10, 12, 13 of 15 millimeter breed zijn. Met een bredere spouw zit er meer lucht tussen het dubbele glas, wat zorgt voor een betere isolatie. Ga je voor extra isolatie, kijk dan ook naar de mogelijkheden van HR++ glas, waarbij de tussenruimte met argongas gevuld is. Daarmee heb je meer balans in de temperatuur en bespaar je nóg meer op je energierekening.

Heb je het dubbel glas gevonden dat perfect bij jouw woning past en ga je voor kwaliteit en aantrekkelijke prijzen? Bestel het dubbel glas in onze webshop, we leveren het snel thuis bij je af.

Bel ons op +31 (0)55-8431627Mail ons op info@glaswebwinkel.be
9

Fijne levering

Geleverd tot in de woning door de vervoerder, top!!
16 mei 2024 Zoetermeer
9

goede communicatie

Gebeld met een vraag, die werd duidelijk beantwoord. Levering zoals [...]
16 mei 2024 Utrecht
9

Prima

Aardige bestuurder , onze hond kreeg een koekje van hem, [...]
14 mei 2024 Zutphen
2360 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10