call
Bel ons op +3155 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Spiegel montageprofielen

v.a. 49,00 incl. BTWper stuk
Productomschrijving

Spiegel montageprofielen, voor het mooi ophangen van een grote spiegel.

Deze spiegel montageprofielen zijn geschikt om ook grotere spiegels aan de wand te bevestigen, waarbij het grote voordeel is dat de spiegels en profielen demontabel zijn, dus wil je ze weer ergens anders toepassen, dan kan dan eenvoudig. Dit in tegenstelling tot het verlijmen van spiegels, dit is altijd een permanente bevestiging.

Aluminium montageprofielen hebben een lengte van 2500 mm. Je kan ze eenvoudig op maat zagen en inkorten, naar de afmeting die je nodig hebt. De profielen monteer je op de wand, aan de bovenzijde en aan de onderzijde. Je kan de spiegel vervolgens insteken in het bovenprofiel en laten zakken in het onderprofiel. Ze zijn geschikt voor spiegels met een maximale dikte van 6 mm, dus een spiegel van 4 mm kan ook perfect gebruikt worden.

De spiegel montage profielen bestaan uit de volgende onderdelen:

  • 2x montageprofielen met een lengte van 2500 mm
  • 4x zwarte opvulblokje
  • 2x eindkapje links
  • 2x eindkapje rechts

Om te monteren heb je nog nodig (niet bijgeleverd): boormachine, zaag, waterpas, schroeven en pluggen.

Bevestiging van de spiegel montageprofielen:

Zaag de spiegel montageprofielen op de gewenste lengte. Boor gaten in de profielen en bevestig ze (waterpas) aan de muur. Het advies is om, per profiel, minimaal twee gaten van 4 mm te boren, op 50 mm van de zijkant. Teken de positie van de boorgaten af op de muur en boor vervolgens gaten van 6 mm gaten in de muur. Gebruik passende en stevige pluggen en schroeven, om de profielen waterpas aan de muur te monteren. Voorzie het onderste profiel van beglazingsblokjes waarop de spiegel kan rusten. Steek de spiegel schuin in het bovenste profiel, vlak tegen de muur en laat de spiegel vervolgens in het onderste profiel zakken. Bevestig aan het uiteinde van beide profielen de eindkapje.

Mocht je een strakke spiegelmaat bepaald hebben en je wilt dat zowel de spiegel inclusief de montageprofielen precies passend zijn, trek dan 24 mm van de hoogte af, als je de spiegel besteld.

 

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard bancontact

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard bancontact

Glaswebwinkel.be, de webshop voor al jouw glas!

Wil je glas bestellen
Glaswebwinkel.be is de webshop waar iedereen glas kan bestellen. Van spiegels in de badkamer tot gehard glas in de douche, voor HR glas om uw woning te isoleren of voor gelaagd glas om een inbraak te voorkomen, via onze uitgebreide webwinkel kun je het glas eenvoudig, voordelig en veilig bestellen. Wij leveren glas in heel Vlaanderen.

Persoonlijk advies
Wanneer u vragen heeft over ons glas of u wenst hulp bij het bestellen van onze producten, dan mag u uiteraard bellen naar onze klantenservice via +3155-8431627 of stuur een bericht naar info@glaswebwinkel.be

Bel ons op +31 (0)55-8431627 Mail ons op info@glaswebwinkel.be
9

top service

Ik stuur de foto`s als de bar klaar is.
5 december 2022 Almere
10

Goede service

Goede service en past perfect.
3 december 2022 Meppel
10

Geleverd zo als afgesproken

Zeer tevreden over levering zo als afgesproken. Glas past ook [...]
1 december 2022 Almelo
2021 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10