call
Bel ons op +3155 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Rubberdopjes (strip 40 stuks)

v.a. 3,56 excl. BTW
4,31 incl. BTW

Rubberdopjes voor bescherming en stabiliteit, ideaal voor glazen tafelbladen en deuren.

Gebruik rubberdopjes bij glazen tafelbladen of deuren, om te zorgen voor bescherming en stabiliteit. Rubber dopjes, ook wel bekend als siliconen druppels of stootdoppen, bieden hiervoor een uitstekende oplossing. Ze voorkomen dat glasplaten gaan schuiven op een gladde ondergrond. Deze kleine dopjes worden ook vaak gebruikt om te voorkomen dat glazen deuren tegen het kozijn of de muur aan botsen.

De siliconendruppels van Glaswebwinkel.be hebben een doorsnede van 8 millimeter en een hoogte van 2,2 millimeter. Totaal 40 stuks op een stickervel.

Naast de beschermende functie kunnen rubber dopjes ook handig zijn in andere situaties, zoals bij keukenkastjes of zelfs bij een glazen vloerplaat. Ze zorgen ervoor dat oppervlakken niet beschadigd raken en verminderen geluid en trillingen. Door het plaatsen van deze dopjes op de juiste plekken creëer je een veilige en stabiele omgeving.

Veelzijdige toepassingen voor rubber dopjes, bescherming voor diverse oppervlakken

Rubber dopjes hebben veelzijdige toepassingen en kunnen op verschillende oppervlakken worden gebruikt. Een van de meest voorkomende toepassingen is het beschermen van glazen tafelbladen of glazen salontafel. Door rubber dopjes onder het tafelblad te plaatsen, voorkom je krassen en beschadigingen aan zowel het glas als de onderliggende oppervlakken.

Daarnaast kunnen rubber dopjes ook van pas komen bij glazen deuren. Door de dopjes op strategische plaatsen te bevestigen, zoals aan de onderkant of de zijkanten van de deur, voorkom je dat deze tegen het kozijn of de muur stoot. Dit vermindert niet alleen het risico op beschadigingen, maar zorgt ook voor een geruisloze en soepele werking van de deur.

Rubber dopjes zijn niet alleen geschikt voor glazen meubels en deuren, maar kunnen ook worden gebruikt bij andere toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan het beschermen van keukenkastjes tegen de impact van het sluiten, waardoor slijtage en beschadigingen worden voorkomen. Daarnaast kunnen ze ook worden gebruikt als stootdoppen voor de wc bril, waardoor harde geluiden en schokken worden gedempt.

Siliconen druppels voor glasplaat, voorkom wegglijden en bescherm het glas

De rubberdopjes of siliconen druppels zijn specifiek ontworpen voor glasplaten. Deze druppelvormige siliconen nopjes hebben een zelfklevende achterkant en kunnen eenvoudig op de glasplaat worden aangebracht. Ze dienen meerdere doelen, zoals het voorkomen van wegglijden van de glasplaat en het beschermen tegen krassen en beschadigingen. Siliconen druppels bieden een veilige en stabiele grip, waardoor de glasplaat op zijn plaats blijft. Dit is met name handig bij tafelbladen of andere toepassingen waarbij het glas een zekere mate van stabiliteit vereist. Bovendien voorkomen de druppels direct contact tussen het glas en de ondergrond, waardoor krassen en beschadigingen worden geminimaliseerd.

Of het nu gaat om rubberdopjes of siliconen druppels, beide bieden een effectieve oplossing voor het beschermen van glazen oppervlakken. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen, duurzaam en veelzijdig in gebruik. Door het gebruik van deze kleine accessoires zorg je ervoor dat je glazen tafelbladen, deuren, keukenkastjes en glazen vloerplaten optimaal beschermd zijn tegen schade en slijtage.

Rubberdopjes bestellen?

Bestel eenvoudig de rubberen stootdoppen in de webshop van Glaswebwinkel.be. Wij hebben deze glasartikelen op voorraad en je zal ze daarom snel in huis hebben.

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard
10

Zeer goede service

Ik heb de bestelling opgehaald en werd daarbij zeer vriendelijk [...]
20 juli 2024 de Hoef
10

Mooie producten, snel en netjes geleverd.

Erg mooie spiegel ontvangen. Degelijk verpakt dus zonder schade aangekomen
18 juli 2024 Budel
10

Snelle levering

Bestelling was bovenverwachting snel geleverd. Vriendelijk te woord gestaan. [...]
14 juli 2024 Apeldoorn
2410 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10