call
Bel ons op +3155 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Spiegel op maat gekleurd

v.a. 41,48 incl. BTWper 0.5 m2
Totaal Oppervlakte (m²)
Product Price
 • *Spiegeldikte

  *Randafwerking van de spiegel

  *Randafwerking van de spiegel

  *Randafwerking van de spiegel

  *Randafwerking van de spiegel

  *Spiegelbescherming / verpakking

  De afvalberg willen wij beperken. Daarom de garantie, ook zonder verpakking, een levering zonder beschadiging. Wil je de spiegel toch laten verpakken, dan is dit mogelijk tot een maximale afmeting van 1000 x 2000 mm. Grotere spiegels verpakken wij niet.

  • 0
  • 8.5
Productomschrijving

Spiegel op maat gekleurd, de perfecte spiegel in het grijs of brons

De levertijd voor spiegels is gemiddeld 10-15 werkdagen. Haal je de bestelling af bij ons magazijn Oosterhout (NL), dan is de doorlooptijd korter. Mocht de spiegel eerder gereed zijn dan zullen wij dat uiteraard niet nalaten om eerder te leveren.

Wil je eens iets anders dan een standaard verzilverde spiegel? Dan is de spiegel op maat gekleurd in het brons of grijs wellicht iets voor je. Dit type gekleurde spiegels zijn donkerder getint dan een standaard verzilverde spiegel, maar houden wel het perfecte spiegelbeeld. Voor decoratieve toepassingen of om meer sfeer in de ruimte te brengen, zijn dit de ideale spiegels.

Spiegel op maat gekleurd, zonder geslepen randen

Een gekleurde spiegel zonder randafwerking, wordt hoofdzakelijk gebruikt om in een lijst te plaatsen, zodat de rand niet aangeraakt kan worden en ook niet meer zichtbaar is. Bij een ongeslepen spiegel zal de rand oneffen en rafelig kunnen zijn. Voor gekleurde maatwerk spiegels waarbij de randen strak afgewerkt moeten zijn en bovendien niet meer scherp, dan is de plat poly geslepen variant van de spiegel op maat gekleurd, een betere keuze. Eventuele lijsten die op afbeeldingen staan, zijn puur ter inspiratie. Wij leveren de spiegels zonder lijst.

Spiegel op maat gekleurd, met geslepen randen (plat poly geslepen)

Bestel eenvoudig je spiegel op maat gekleurd (plat poly geslepen) bij Glaswebwinkel.be. De randen zijn geslepen, waardoor ze strak zijn afgewerkt en niet meer scherp zijn. Zo hoeft de spiegel niet in een lijst of frame geplaatst te worden. Door de bevestigingsmaterialen op de juiste manier toe te passen, kan de spiegel direct aan de wand gemonteerd worden. Eventuele lijsten die op afbeeldingen staan, zijn puur ter inspiratie. Wij leveren de spiegels zonder lijst.

Welke spiegeldikte kan ik het beste kiezen?

De totale afmeting (breedte x hoogte) van de spiegel bepaalt de te kiezen dikte. Ons advies is om de onderstaande richtlijn te hanteren:
– Kleiner dan 1 m2 adviseren wij een dikte van 4 mm
– 1 m2 tot 3 m2 adviseren wij een dikte van 6 mm

Gebruik altijd de geschikte spiegelmontage-set, Mirrorfix MS spiegelkit of dubbelzijdig spiegeltape om de spiegel op een juiste manier te monteren. Dit voorkomt het roesten van het spiegeloppervlak.

Afwijkende vorm nodig? Ook ronde, driehoekige of veelhoekige spiegels op maat maken wij voor u!

Wil je een spiegel op maat gekleurd in het brons of grijs, in een andere vorm dan vierkant of rechthoekig, neem dan gerust contact met ons op. Ook voor een ronde spiegel op maat, driehoek of andere afwijkende vorm ben je bij Glaswebwinkel.be aan het juiste adres. Wij kunnen het allemaal op maat voor je produceren.

Lengtetoeslag bij grotere op maat gemaakte gekleurde spiegels

Bestel je een spiegel breder/hoger dan 3100 mm of met een totaal oppervlak groter dan 4 m2, dan wordt er achteraf een lengte-toeslag in rekening gebracht. Mocht je een dergelijke spiegel willen bestellen, vraag dan eerst bij ons een offerte aan door een bericht te sturen naar info@glaswebwinkel.be

Onze spiegels zijn geschikt voor gebruik binnenshuis. Kijk voor meer tips, inspiratie en ideeën met spiegels eens bij het ideabook van homify

Verpakking een gekleurde spiegel

Om de afvalberg te verminderen, beperken wij het gebruik van plastic verpakkingsmaterialen. Wilt u de spiegel toch verpakt ontvangen, dan wordt de spiegel voorzien van bubbelfolie en hoekbeschermers. Maximaal te verpakken formaat; korte zijde max. 1000 mm en de lange zijde max. 2000 mm. Buiten deze afmetingen is verpakken niet mogelijk.

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard bancontact

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard bancontact

Glaswebwinkel.be, de webshop voor al jouw glas!

Wil je glas bestellen
Glaswebwinkel.be is de webshop waar iedereen glas kan bestellen. Van spiegels in de badkamer tot gehard glas in de douche, voor HR glas om uw woning te isoleren of voor gelaagd glas om een inbraak te voorkomen, via onze uitgebreide webwinkel kun je het glas eenvoudig, voordelig en veilig bestellen. Wij leveren glas in heel Vlaanderen.

Persoonlijk advies
Wanneer u vragen heeft over ons glas of u wenst hulp bij het bestellen van onze producten, dan mag u uiteraard bellen naar onze klantenservice via +3155-8431627 of stuur een bericht naar info@glaswebwinkel.be

Bel ons op +31 (0)55-8431627 Mail ons op info@glaswebwinkel.be
3

Helaas meer negatief dan positief

Positief: 1. Je kan spiegel op gewenste maat laten maken Negatief: 1. 3 [...]
27 juni 2022 Best
10

Uiterst flexibel en fijn contact

Het aflevermoment was in overleg goed te plannen en ik [...]
27 juni 2022 Nuenen
10

Accurate and delivered with no scratches/damage

I ordered toughened smoked glass and a non toughened mirror. [...]
27 juni 2022 Corringham
1912 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10