call
Bel ons op +3155 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

HR glas

v.a. 25,89 incl. BTWper 0.5 m2
Totaal Oppervlakte (m²)
Product Price

    *Samenstelling

Productomschrijving

Isolatieglas HR++ (argon gevuld), de fantastische voordelen!

De leveringstijd voor isolatieglas is gemiddeld 15 tot 20 werkdagen. Haal je de bestelling af bij ons magazijn in Apeldoorn of Oosterhout, dan is de doorlooptijd korter, namelijk 10 tot 15 werkdagen.

Isolatieglas HR++ (Argon gevuld) heeft een enkele aantrekkelijke voordelen. Het grootste voordeel is de argongasvulling in de spouw tussen de binnen- en buitenglasplaat, die zorgt voor extra isolatie ten opzichte van de vroeger gebruikte spouwvulling met droge lucht. U kent wellicht de term thermopane glas nog wel. Isolatieglas HR++ (argongevuld) is hiervan de moderne opvolger met een veel betere U-waarde. Deze isolatie is beter in staat om warmte binnen en koude buiten te houden.

Wat is hoogrendement isolatieglas?

HR++ isolatieglas (hoogrendementsglas) bestaat uit twee glasbladen. Tussen deze twee glasplaten zit een spouw. De platen worden uiteen gehouden door een afstandhouder. Meestal is dit een metalen kader, maar dit kan ook van kunststof zijn. De spouw is gevuld met argongas. Dit gas zorgt voor extra isolatie. Er is ook isolatieglas, waarbij de spouw gevuld is met lucht i.p.v. argongas. Echter luchtgevuld isolatieglas mag geen HR glas genoemd worden, aangezien de isolatiewaarde en daardoor het rendement lager is. Bovendien is HR glas voorzien van een warmtereflecterende coating, terwijl standaard luchtgevuld isolatieglas dit voordeel niet heeft. Voor meer informatie over de HR-coating kun je hier meer achtergrond informatie lezen.

Warmte isolatie door de HR-coating en gasvulling

De warmtewerende coating die is aangebracht op de binnenruit, zorgt ervoor dat de warmte binnen de woning blijft. Let er bij de plaatsing van het glas, op dat de productiesticker altijd op buitenruit is aangebracht. Deze moet dus aan de buitenzijde in het kozijn wordt geplaatst. De binnenruit (voorzien van de HR-coating), zit dan automatisch aan de goede kant. Denk eraan HR-glas vanaf een spouwbreedte van 13 mm, de kwalificatie HR++ mag krijgen. Bij een spouw van 13 mm, wordt de minimale U-waarde (isolatiewaarde) gehaald, die door de overheid is vastgesteld als norm voor HR++ isolatieglas. Houd hier rekening mee indien je bij de gemeente subsidie aanvragen wilt aanvragen.

Isolatieglas HR++ (argon gevuld) is beter voor het milieu

Doordat je minder hoeft te verwarmen, zorg je ook nog eens voor het milieu. Dat is goed voor de planeet en het levert bovendien een lagere energiefactuur op. Uiteraard brengt de productie van het isolerend glas enige milieubelasting met zich. Dit wordt echter gecompenseerd door de lange levensduur en de energiebesparing. Zo ben je dus ook nog eens goed bezig voor het milieu! In vergelijking met standaard enkel glas, isoleert hoogrendementsglas tot maar liefst vijf keer beter. Het is de investering waard.

Garantie tegen lekkage van de HR++ ruit

Isolerend glas heeft een lange levensduur. Daarom durven veel glasproducenten het aan om een garantie te geven van maar liefst tien jaar. Mocht de ruit lek gaan (vocht tussen de glasplaten), dan kun je een aanspraak doen op de fabrieksgarantie. Uiteraard moet het isolatieglas dan wel op de juiste wijze zijn geplaatst. Hierdoor kun je minstens tien jaar (maar waarschijnlijk veel langer), genieten van alle voordelen van het hoogrendementsglas.

Toeslag bij grote oppervlakken

Bij bestelling van glas breder of hoger dan 3100 mm of met een totaaloppervlak van meer dan 4 m2, wordt achteraf een lengtetoeslag in rekening gebracht. Wil je een dergelijke ruit bestellen, vraag dan eerst een offerte aan bij ons door een bericht te sturen naar info@glaswebwinkel.be

Op zoen naar meer inspiratie voor isolatieglas? Klik dan hier.

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard bancontact

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard bancontact

Glaswebwinkel.be, de webshop voor al jouw glas!

Wil je glas bestellen
Glaswebwinkel.be is de webshop waar iedereen glas kan bestellen. Van spiegels in de badkamer tot gehard glas in de douche, voor HR glas om uw woning te isoleren of voor gelaagd glas om een inbraak te voorkomen, via onze uitgebreide webwinkel kun je het glas eenvoudig, voordelig en veilig bestellen. Wij leveren glas in heel Nederland.

Persoonlijk advies
Wanneer u vragen heeft over ons glas of u wenst hulp bij het bestellen van onze producten, dan mag u uiteraard bellen naar onze klantenservice via +3155-8431627 of stuur een bericht naar info@glaswebwinkel.be

Bel ons op +31 (0)55-8431627 Mail ons op info@glaswebwinkel.be
9

Snel, goedkoop, vriendelijk.

Meerdere ramen besteld. Ook al meerdere keren. Waren altijd snel [...]
19 september 2021 Heeten
10

Top service

Bestelling is prima afgehandeld van produceren tot levering wordt je [...]
19 september 2021 Elst
10

Gewoon goed

Makkelijk besteld, Bereikbaar voor feedback, en correcte aflevering. Glas is [...]
15 september 2021 Meppel
1635 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10