call
Bel ons op +3155 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

HR++ glas

v.a. 40,86 excl. BTW
49,44 incl. BTW
Totaal Oppervlakte (m²)
Product Price
 • De glasdikte van de buiten- en binnenruit met daar tussen de spouw, vormen samen de opbouw van het dubbel glas. Voorbeeld: 5-4 met spouwbreedte van 13 mm, geven een totale dikte van 22 mm.

  De spouw is het grijze kader tussen de binnen- en buitenruit. Om het HR glas de isolerende werking te geven, is de spouw gevuld met argon gas.

  Montagematerialen toevoegen? (optioneel)

HR++ glas van uitstekende kwaliteit om je woning optimaal te isoleren, koop je bij Glaswebwinkel!

Wil je profiteren van de vele voordelen van HR++ glas? Bij ons kun je eenvoudig HR glas bestellen en genieten van een optimaal geïsoleerd huis. Ontdek de geweldige eigenschappen van dit hoogrendementsglas en de besparingen die het kan opleveren op je energierekening. Met een U-waarde die 2,5 keer beter is dan normaal glas, biedt HR++ glas de perfecte oplossing om warmte binnen te houden en kou buiten te sluiten.

De 4 grote voordelen van HR++ isolatieglas:

Kies voor HR++ glas en profiteer van de volgende voordelen:

 1. Behoud de temperatuur: HR++ isolatieglas zorgt ervoor dat de warmte in je huis behouden blijft, waardoor je altijd kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat.
 2. Minimaliseer warmteverlies: Dankzij de speciale coating en de argon gasvulling tussen de glasbladen, minimaliseert HR++ glas warmteverlies. Dit resulteert in aanzienlijke energiebesparingen en lagere stookkosten.
 3. Verbeterde isolatie: Vergeleken met standaard glas isoleert HR++ glas maar liefst 2,5 keer beter. Je creëert een energiezuinige woning en vermindert warmteverlies aanzienlijk.
 4. Besparing op energiekosten: Door de beperking van warmteverlies kun je jaarlijks ongeveer €260 besparen op je energierekening. HR++ glas is een slimme investering die zichzelf op de lange termijn terugverdient.

Op maat gemaakt HR++ glas leveren wij in heel Nederland bij je thuis!

De gemiddelde levertijd voor HR glas bedraagt 15-20 werkdagen. Indien je ervoor kiest om je bestelling af te halen bij ons magazijn in Apeldoorn of Oosterhout, kan de doorlooptijd iets korter zijn. Houd er rekening mee dat de vraag naar hoogrendementsglas momenteel hoog is, waardoor de genoemde levertijd mogelijk overschreden kan worden. We streven er echter altijd naar om eerder te leveren waar mogelijk. Neem voor een gerichte levertijd, gerust contact op met Glaswebwinkel.be. Bestel je voor meer dan € 500,-? Dan is de levering gratis!

Isolatieglas HR++ (argon gevuld)
Isolatieglas HR argon gas gevuld en voorzien van een warmte reflecterende coating

Voordelig HR++ glas, hoe snel krijg ik het geleverd?

De gemiddelde levertijd voor HR++ dubbelglas bedraagt 15-20 werkdagen. Indien je ervoor kiest om je bestelling af te halen bij ons magazijn in Apeldoorn of Oosterhout, kan de doorlooptijd iets korter zijn. Houd er rekening mee dat de vraag naar hoogrendementsglas momenteel hoog is, waardoor de genoemde levertijd mogelijk overschreden kan worden. We streven er echter altijd naar om eerder te leveren waar mogelijk. Neem voor een gerichte levertijd, gerust contact op met Glaswebwinkel.be

Wat is HR++ isolatieglas eigenlijk?

HR++ isolatieglas bestaat uit twee glasbladen met een spouw ertussen. Deze spouw is gevuld met argon gas, wat zorgt voor een verbeterde isolatie en een lagere warmtedoorgang. Daarnaast is HR glas voorzien van een warmte reflecterende coating, waardoor het nog beter isoleert dan standaard dubbel glas. Dit geavanceerde glastype houdt je woning warm in de winter en koel in de zomer.

Is HR++ glas voordeliger dan dubbel glas? Ja!

Naast HR++ glas zijn er andere glassoorten beschikbaar voor isolatiedoeleinden, zoals enkel glas of dubbel glas. Enkel glas isoleert het minst goed, terwijl dubbel glas al een aanzienlijke verbetering biedt ten opzichte van enkel glas. Echter, voor optimale isolatie en energiebesparing is hoogrendementsglas de beste keuze. Dit komt onder andere door de argongas vulling, ten opzichte van de luchtgevulde isolatieglas varianten. Met zijn argon gasvulling en warmte reflecterende coating overtreft HR++ glas alle andere glastypes. Wil je dus een optimaal profiteren van een uitstekende isolatie? Koop dan HR++ glas.

Wij bieden ook HR glas in de gelaagde veiligheidsvariant. Dit glas is letselveilig door de folie die tussen de glasbladen is aangebracht. Mocht het breken, dan houdt de folie het glas bij elkaar.

Waar moet je op letten bij het plaatsen van hoogrendementsglas?

Bij het zetten van HR++ glas is het belangrijk om op een aantal zaken te letten:

 1. HR coating: Hoogrendementsglas heeft een HR coating aan de binnenkant van het glas. Voor een optimaal isolatierendement moet het HR glas met de coating aan de juiste zijde geplaatst worden.
 2. Productiesticker: Herken HR++ dubbelglas aan de productiesticker, die altijd op de buitenruit wordt aangebracht. Plaats de sticker dus ook aan de buitenkant bij het installeren van het glas.
 3. Spouwbreedte: Een spouwbreedte vanaf 13 mm is vereist om HR++ glas de kwalificatie te geven. Deze minimale U-waarde voldoet aan de normen die door de overheid zijn gesteld voor HR++ isolatieglas. Een smallere spouw, betekent minder gasvulling en daardoor een lagere isolatiewaarde. Bij een smalle spouw vervalt de ++-kwalificatie bij het HR glas.

Vergeet niet dat er bij het plaatsen van hoogrendementsglas ook glaszetartikelen nodig zijn, zoals hybriseal kit of windowseal glaskit, kunststof glasblokjes, glasband.

Op maat gemaakte HR++ kopen? Let op de afmetingen.

Bij bestellingen van glas met specifieke afmetingen of groter dan 4 m2,  kunnen lengtetoeslagen van toepassing zijn. Wil je hoogrendementsglas bestellen met afwijkende maten of grote oppervlakken? Vraag dan een offerte aan via info@glaswebwinkel.be of bel naar+31 55 – 843 16 27.

Kwalitatief hoogwaardig HR glas koop je bij Glaswebwinkel.be

Kies voor HR++ glas en geniet van een optimaal geïsoleerd huis met lagere energiekosten. Bestel eenvoudig glas bij ons en profiteer van de vele voordelen die dit hoogrendementsglas biedt. Bespaar op je energierekening en creëer een comfortabel binnenklimaat. Investeer in de toekomst van je woning met HR glas, de ideale keuze voor optimale isolatie. Bestel vandaag nog je maatwerk HR++ isolatieglas. Heb je vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

 • Levertijd is gemiddeld 15 tot 20 werkdagen (3 tot 4 weken).
 • Als je de bestelling afhaalt en niet laat bezorgen, kan dit de doorlooptijd verkorten.
 • Afhaallocatie in Oosterhout (NB).
 • Levering in heel Vlaanderen.
 • Je wordt ruim van te voren per mail en/of SMS geïnformeerd over de leverdag.
 • Levering vindt plaats op werkdagen tussen 08.00 – 17.00 uur.
 • De leverlocatie dient eenvoudig bereikbaar te zijn, zodat er voor de deur gelost kan worden.
 • Bij een orderbedrag boven de € 500,- (incl. btw), is de levering gratis.
 • Bij een orderbedrag onder de € 500,- (incl. btw), zijn de bezorgkosten € 36,30 (incl. btw).

Lees de leveringsvoorwaarden voor aanvullende informatie, waar je bij levering allemaal rekening mee moet houden. Zie ook de veelgestelde vragen

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard
9

Snel en betrouwbaar

De passpiegel werd na bestelling via de site op de [...]
18 juni 2024 ZUTPHEN
10

Goed product en vlotte service

Via de website makkelijk te bestellen en keurig volgens afspraak [...]
18 juni 2024 De Wijk
10

Duidelijke informatie om op afstand een maatwerkproduct te bestellen

Na zoeken in talloze sites met allemaal verschillende maten en [...]
17 juni 2024 Amersfoort
2376 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10