138-530de6c7-99f8-4f5c-a10a-709ec0a8090f

Glasband PE Band grijs (100 m)

Vanaf €8.20 per rol (incl. BTW)

Categorieën:
Tags: , , , , ,
Prijs: €8.20 per rol (incl. BTW)

Aantal


Productbeschrijving

Glasband PE Band grijs (100 m)

Product informatie

De professionele glaszetter kan eenvoudigweg niet zonder glasband. Dit glasartikel is onontbeerlijk bij het zetten van ruiten. Glasband PE Band grijs is een mooi voorbeeld van dit artikel en uiteraard verkrijgbaar bij Glaswebwinkel.be.

Dit glasband laat zich zeer gemakkelijk aanbrengen op zowel de kozijnsponningen als op de glaslatten. Dit komt omdat deze beglazingsband zonder aftrekfolie wordt geleverd. U heeft dus geen gedoe met aftrekfolie waarbij er altijd een kans is dat dit halverwege het verwijderen scheurt. Dit is lastig en zorgt voor onnodig oponthoud. U bent bij ons voor deze materialen dan ook aan het juiste adres.

Waarom u glasband gebruikt

Door het gebruik van PE Beglazingsband voorkomt u dat het glas in direct contact komt te staan met de kozijnsponning en de houten glaslatten. Doet u dit niet, dan is er kans op ruitbreuk, met alle gevolgen van dien. Daarnaast is glasband belangrijk bij de drukverdeling van de ruit op het kozijnoppervlak. Windbelasting is één van de veroorzakers van druk op de ruiten. Het op een juiste manier aanbrengen van beglazingsband verdeelt deze druk gelijkmatig over het gehele kozijnoppervlak. De kans op ruitbreuk is hierdoor verwaarloosbaar.

Hoe te gebruiken

Glasband brengt u, zoals gezegd, heel eenvoudig en snel aan rondom de gehele sponning en op alle glaslatten. U plakt het glasband op ongeveer 4 tot 5 millimeter vanaf de rand van het kozijn en de glaslat. Hierdoor houdt u voldoende ruimte over om alles nauwkeurig en onzichtbaar af te kitten. Uiteraard gebruikt u voor het afkitten kit voor de professional en deze is uiteraard ook bij Glaswebwinkel.be te koop.

Verkrijgbaarheid

Beglazingsband is verkrijgbaar op rollen van 100 meter. Glasband PE Band grijs (100 m) is verkrijgbaar in verschillende breedtes. Naast grijs is beglazingsband ook leverbaar in de kleur wit. Welke kleur of afmeting u ook kiest, Glaswebwinkel.be heeft uw bestelling op voorraad.

Bij Glaswebwinkel.be begrijpen wij als geen ander dat u, als vakbekwaam glaszetter, alleen wilt werken met de beste materialen. Glaswebwinkel.be biedt u alleen de beste materialen. Bestel daarom vandaag nog! Zo bent u ervan verzekerd dat u uw bestelling snel in huis hebt.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Glasband PE Band grijs (100 m)” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *