call
Bel ons op +3155 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Spiegel op maat

v.a. 21,60 incl. BTWper 0.5 m2
Totaal Oppervlakte (m²)
Product Price
 • *Samenstelling

  *Randafwerking van de spiegel

  *Randafwerking van de spiegel

  *Randafwerking van de spiegel

  *Spiegelbescherming / verpakking

  De afvalberg willen wij beperken. Daarom de garantie, ook zonder verpakking, een levering zonder beschadiging. Wil je de spiegel toch laten verpakken, dan is dit mogelijk tot een maximale afmeting van 1000 x 2000 mm. Grotere spiegels verpakken wij niet.

  • 0
  • 7
Productomschrijving

Gemakkelijk je spiegel op maat bestellen

De leveringstermijn voor spiegels is gemiddeld 10-15 werkdagen. Haal je de bestelling af bij ons magazijn in Apeldoorn of Oosterhout, dan is de doorlooptijd korter, namelijk 10 tot 15 werkdagen. Mocht de maatwerkspiegel eerder gereed zijn dan zullen wij dat uiteraard niet nalaten om sneller te leveren.

Spiegel op maat, zonder geslepen randen

Deze toepassing is prima geschikt om in een lijst of frame aan de muur te plaatsen.

Bestel eenvoudig je spiegel op maat bij Glaswebwinkel.nl. Spiegels zonder randafwerking worden hoofdzakelijk gebruikt om in een mooie lijst te plaatsen. Bij een ongeslepen spiegel zal de rand oneffen en rafelig kunnen zijn. Kies voor een spiegel op maat waarbij de randen wel zichtbaar blijven en/of aangeraakt kunnen worden, altijd voor een spiegel met een geslepen plat poly randafwerking.

Spiegel op maat, met geslepen randen (plat poly)

Kies voor een verzilverde spiegel waarvan de randen niet meer scherp en strak zijn afgewerkt (plat poly geslepen), als je het aan de muur wilt bevestigen zonder gebruik te maken van een omlijsting of frame. Kan je de randen van de spiegel aanraken? Of plaats je spiegels tegen elkaar aan of blijft de spiegelrand zichtbaar, dan raden wij een plat poly geslepen randafwerking aan. De spiegel op maat (plat poly geslepen) is verkrijgbaar in 4 millimeter, 6 millimeter of 8 millimeter dikte. Verzilverde spiegels zijn het meest gebruikt en gangbaar. Een andere kleur, zoals bronzen spiegels of grijze spiegels op maat is ook mogelijk. Eventuele lijsten die op afbeeldingen staan, zijn puur ter inspiratie. Wij leveren de spiegels zonder lijst

Ook is het mogelijk een uitsparing in de spiegel aan te brengen voor een stopcontact. Stuur ons dan een mail met een schets waarop de posities zichtbaar zijn want dan kunnen wij een vrijblijvende offerte mailen. Eventuele lijsten die op afbeeldingen staan, zijn puur ter inspiratie. Wij leveren de spiegels zonder lijst.

Hoe dik is een spiegel op maat? Wat kan ik het beste kiezen?

De totale afmeting (breedte x hoogte) bepaalt welke spiegeldikte het best geschikt is. Hierbij een goede indicatie welke dikte wij adviseren bij de volgende oppervlakten:
– Kleiner dan 1 m2 adviseren wij een dikte van 4 mm
– 1 m2 tot 3 m2 adviseren wij een dikte van 6 mm
– Groter dan 3 m2 adviseren wij een dikte van 8 mm

Hoe kan een spiegel gemonteerd worden aan de wand?

Voor de spiegelbevestiging aan de wand zijn een aantal mogelijkheden. De meest gebruikte montagemethoden zijn het plakken d.m.v. dubbelzijdig spiegeltape en/of door gebruik te maken van spiegelkit. De combinatie van deze twee opties zorgen voor een uitstekende hechting aan de muur. Voor de directe hechting wordt het dubbelzijdige spiegeltape gebruikt en voor verlijming op lange termijn is de Mirrorfix MS spiegellijm prima geschikt.

Wilt u de mogelijkheid hebben om een spiegel nog eens te verplaatsen en eenvoudig van de muur te tillen, dan is de spiegelbevestiging set het best geschikt.

Lengtetoeslag bij een spiegel op maat:

Bestelt u een spiegel met een afmeting (breedte of hoogte) groter dan 3100 mm of met een totaal oppervlak groter dan 4 m2, dan wordt er achteraf een lengte-toeslag in rekening gebracht. Mocht u een dergelijke spiegel willen bestellen, vraag dan eerst bij ons een offerte aan. Stuur ons dan een bericht naar info@glaswebwinkel.be.

Onze spiegels zijn alleen geschikt voor gebruik en montage binnen gebruik. Voor toepassing in de tuin zijn onze maatwerk spiegels niet geschikt.

Klik op de volgende link voor meer achtergrond-informatie en de geschiedenis over spiegels op maat.

Meer inspiratie voor spiegels? Klik dan hier.

Verpakking

Om de afvalberg te verminderen, beperken wij het gebruik van plastic verpakkingsmaterialen. Wil je de spiegel toch verpakt ontvangen, dan wordt de spiegel voorzien van bubbelfolie en hoekbeschermers. Maximaal te verpakken formaat; korte zijde max. 1000 mm en de lange zijde max. 2000 mm. Buiten deze afmetingen is verpakken niet mogelijk.

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard bancontact

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard bancontact

Glaswebwinkel.be, de webshop voor al jouw glas!

Wil je glas bestellen
Glaswebwinkel.be is de webshop waar iedereen glas kan bestellen. Van spiegels in de badkamer tot gehard glas in de douche, voor HR glas om uw woning te isoleren of voor gelaagd glas om een inbraak te voorkomen, via onze uitgebreide webwinkel kun je het glas eenvoudig, voordelig en veilig bestellen. Wij leveren glas in heel Nederland.

Persoonlijk advies
Wanneer u vragen heeft over ons glas of u wenst hulp bij het bestellen van onze producten, dan mag u uiteraard bellen naar onze klantenservice via +3155-8431627 of stuur een bericht naar info@glaswebwinkel.be

Bel ons op +31 (0)55-8431627 Mail ons op info@glaswebwinkel.be
10

perfecte levering zoals afgesproken

Eenvoudig te bestellen, vlotte service.
26 oktober 2021 Deerlijk
10

Correcte service en levering

Eenvoudig besteld, correct op maat geleverd.
26 oktober 2021 Ruiselede
10

Super

Mooie spiegel en vriendelijke levering
26 oktober 2021 Antwerpen
1672 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10