Spiegel verzilverd
spiegel op maat blank

Spiegel op maat

Vanaf €36.00 per m2 (incl. BTW)

Categorieën: ,
Tags: ,
Prijs: €36.00 per m2 (incl. BTW)

Totaal Grootte (m²)
Product prijs
  • *Samenstelling

    *Spiegelbescherming

    Om de afvalberg te verminderen, beperken wij het gebruik van plastic verpakkingsmaterialen. Wilt u de spiegel toch verpakt ontvangen, dan wordt de spiegel voorzien van bubbelfolie en hoekbeschermers. Maximaal te verpakken formaat; korte zijde max. 1000 mm en de lange zijde max. 2000 mm. Buiten deze afmetingen is verpakken niet mogelijk.

    • 7 €

Aantal


Productbeschrijving

Bestel eenvoudig uw spiegel op maat bij Glaswebwinkel.be. Spiegels zonder randafwerking worden hoofdzakelijk gebruikt om in een lijst te plaatsen, zodat de randen niet meer zichtbaar zijn. Voor een spiegel waarbij de randen strak zijn afgewerkt en niet meer scherp, kies dan voor de p.p. geslepen variant.

Hoe bepaalt u de juiste dikte van een spiegel? Dit is afhankelijk van het totale formaat van de betreffende spiegel. Bij een oppervlakte:
– Kleiner dan 1 m2 adviseren wij een dikte van 4 mm
– 1 m2 tot 3 m2 adviseren wij een dikte van 6 mm
– Groter dan 3 m2 adviseren wij een dikte van 8 mm

Lengtetoeslag bij extra brede of hoge spiegels; Bestelt u een spiegel breder dan 3100 mm of hoger dan 3100 mm, dan wordt er achteraf een lengte-toeslag in rekening gebracht. Mocht u een dergelijke spiegel willen bestellen, vraag dan eerst bij ons een offerte aan door een bericht te sturen naar info@glaswebwinkel.be

Onze spiegels zijn alleen geschikt voor gebruik binnenshuis. Voor blootstelling aan weersinvloeden zoals zon en regen, zijn de spiegels niet geschikt. Voor gebruik in bijvoorbeeld de badkamer, zijn de spiegels op maat uitermate goed toepasbaar, maar let op dat ze niet onderhevig zijn aan een constante waterbelasting, vochtige omgeving en onvoldoende ventilatie, dat kan dit de verzilverde spiegellaag aantasten.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Spiegel op maat” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *