call
Bel ons op +3155 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Slaapkamer spiegel

v.a. 41,48 incl. BTWper 0.5 m2
Totaal Oppervlakte (m²)
Product Price
 • *Spiegeldikte en randafwerking

  Een plat poly (p.p.) geslepen spiegelrand is strak afgewerkt en bovendien niet meer scherp.

  *Spiegelbescherming / verpakking

  De afvalberg willen wij beperken. Daarom de garantie, ook zonder verpakking, een levering zonder beschadiging. Wil je de spiegel toch laten verpakken, dan is dit mogelijk tot een maximale afmeting van 1000 x 2000 mm. Grotere spiegels verpakken wij niet.

  • 0
  • 8.5
Productomschrijving

Alles over een slaapkamer spiegel, op maat gemaakt

De slaapkamer is bij uitstek de plek om heerlijk te relaxen waarbij wij zien dat het de trend is dit vertrek sfeervol en chique te maken. Een spiegel in je slaapkamer staat bijvoorbeeld prachtig aan de muur of in je inloopkast. Wat eventueel ook prachtig is een grote staande spiegel. Kortom een mooie spiegel op je slaapkamer of zolder is een echte eyecatcher en onmisbaar. Naast de diverse mogelijkheden in de kleuren van de spiegels, zijn er ook mooie toepassingen mogelijk. Onze spiegels worden zonder omlijsting geleverd waarbij de eventuele lijsten op een afbeelding ter inspiratie zijn. 

Bij Glaswebwinkel hebben wij spiegels in allerlei maten en kleuren. Hierin heb je dan zelf de keuze in welke samenstelling je de spiegel zou willen.

Denk er wel aan dat de staande spiegels van Glaswebwinkel alleen geschikt zijn voor binnen gebruik.

Hieronder vind je meer informatie over de slaapkamer spiegel van Glaswebwinkel. Zo vind je onder andere informatie over de kwaliteit van de spiegels en hoe dat je deze het beste kan onderhouden. 

Spiegel met geslepen randen

Bij spiegels voor je slaapkamer, zolder en inloopkast zullen wij automatisch de randen plat poly slijpen zodat deze mooi glad en strak afgewerkt zijn. Dit zorgt er ook voor dat de randen van de spiegel niet meer scherp zijn en de spiegel zonder lijst kan worden opgehangen of neergezet in je slaapkamer, zolder, inloopkast of een andere ruimte in je huis. Een spiegel zelf monteren is niet moeilijk mits je kiest voor het juiste ophangsysteem.

Als je liever een spiegel zonder geslepen randen zou willen gebruiken dan kan dat en is er de keuze om deze bij de spiegel op maat of bij de gekleurde spiegels te selecteren. Let er dan wel op dat bij de ongeslepen versie de randen volledig weg moeten vallen in je (zelfgemaakte) lijst. Bij ongeslepen randen blijven de randen namelijk vlijmscherp. 

Grote slaapkamer spiegels kopen

Door te kiezen voor een gekleurde slaapkamer spiegel ontstaat er een warme sfeer in je ruimte. Naast de standaard verzilverde kleur hebben wij ook de spiegels in de kleuren brons en grijs . Wil je nou compleet wat anders dan is er ook nog de keuze om een ronde spiegel te kiezen.

Het blijft natuurlijk altijd lastig om vooraf te bepalen vanaf een foto wat het mooiste staat. Mocht je twijfelen over de kleur dan is er de optie vooraf staaltjes te bestellen.

Een grote spiegel, of toch een kleine?

Bij ons kan je je slaapkamer spiegel volledig op maat laten maken. Je zit niet vast aan een vast formaat. Bovenaan de pagina vul je eenvoudig de afmetingen in. Let op: de afmetingen moeten in millimeters zijn!

De spiegel voor je slaapkamer, zolder of inloopkast kan dus zo groot of zo klein zijn als je wilt. Wil je een spiegel die breder of hoger is dan 3.100 millimeter? Of wil je een grotere oppervlakte dan 4 m2? Stuur dan een e-mail naar info@glaswebwinkel.be. Op basis van jouw wensen sturen wij een passende offerte naar je toe!

Een slaapkamer spiegel op maat kopen bij Glaswebwinkel

Een spiegel kopen, gaat bij ons vrij eenvoudig. Doorloop het bestelproces en kies de juiste kleur en afmetingen. Voeg je slaapkamer spiegel aan het winkelmandje toe en je ziet direct wat de prijs is. Bestel je vanaf 500 euro? Dan zijn de bezorgkosten gratis!

Na de bestelling gaan wij voor je aan de slag. Wij proberen zo min mogelijk gebruik te maken van verpakkingsmateriaal. Niet alleen beperken wij hierdoor de afvalberg, ook kunnen wij hierdoor de kosten laag houden. Wij garanderen ten alle tijden dat het glas veilig wordt afgeleverd.

Wil je de spiegel toch laten verpakken? Dan verpakken wij het glas met bubbelfolie en hoekbeschermers. Wij verpakken spiegelglas dat kleiner is dan 1.000 millimeter in de breedte en 2.000 millimeter in de hoogte. Daarbuiten verpakken wij het glas niet.

Heb je aanvullend nog vragen? Neem dan contact op via +31 (0)55 – 843 16 27 of mail naar info@glaswebwinkel.be.

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard bancontact

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard bancontact

Glaswebwinkel.be, de webshop voor al jouw glas!

Wil je glas bestellen
Glaswebwinkel.be is de webshop waar iedereen glas kan bestellen. Van spiegels in de badkamer tot gehard glas in de douche, voor HR glas om uw woning te isoleren of voor gelaagd glas om een inbraak te voorkomen, via onze uitgebreide webwinkel kun je het glas eenvoudig, voordelig en veilig bestellen. Wij leveren glas in heel Vlaanderen.

Persoonlijk advies
Wanneer u vragen heeft over ons glas of u wenst hulp bij het bestellen van onze producten, dan mag u uiteraard bellen naar onze klantenservice via +3155-8431627 of stuur een bericht naar info@glaswebwinkel.be

Bel ons op +31 (0)55-8431627 Mail ons op info@glaswebwinkel.be
3

Helaas meer negatief dan positief

Positief: 1. Je kan spiegel op gewenste maat laten maken Negatief: 1. 3 [...]
27 juni 2022 Best
10

Uiterst flexibel en fijn contact

Het aflevermoment was in overleg goed te plannen en ik [...]
27 juni 2022 Nuenen
10

Accurate and delivered with no scratches/damage

I ordered toughened smoked glass and a non toughened mirror. [...]
27 juni 2022 Corringham
1912 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10