call
Bel ons op +3155 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Veiligheid en glas zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Overal waar glas wordt toegepast is het belangrijk om jezelf af te vragen of het gebruikte glas veilig genoeg is om met een gerust gevoel omheen te bewegen. Ga je voor extra zekerheid dan is veiligheidsglas voor jou de beste optie. Het is een verzamelnaam voor verschillende soorten glas die zorgen voor extra stevigheid van het glas, minder snel breken en berekend zijn op andere gevaren als inbrekers en brand. In onze webshop kan je alle soorten en maten veiligheidsglas bestellen tegen scherpe prijzen.

Wat is veiligheidsglas?

Wanneer je glas in huis toepast dan zijn er verschillende situaties waar veiligheid in beeld komt, zeker als het glas altijd binnen handbereik is. Denk aan de glazen douchewand of spiegel in de badkamer, glas wat hiervoor gebruikt wordt moet tegen een stootje kunnen. Net als bij ramen in een schuifpui of tussendeur. Ontstaat er op de een of andere manier toch een breuk in het glas dan wil je dat het risico op snijwonden minimaal is. Veiligheidsglas biedt dan uitkomst.

De bekendste soorten glas die veiligheid voorop stellen zijn gehard glas en gelaagd glas. Gehard glas is bestand tegen enorme temperatuurverschillen en ook nog eens tot vijf keer sterker dan normaal enkel glas. Mocht het toch breken dan valt het in ontelbare kleine, onscherpe stukjes uiteen, waarbij de kans op letsel te verwaarlozen is. Gelaagd glas is opgebouwd uit twee glasplaten met een speciale kunststof folie ertussen, waardoor het bijna niet mogelijk is hier doorheen te vallen of het te breken. Door de folie blijft het glas zoveel mogelijk één geheel in het geval van een breuk.

De voordelen van veiligheidsglas:

  • Doordat het gelaagde glas één geheel blijft is het moeilijk om er doorheen te komen, ook als het breekt. Ideaal veiligheidsglas dus om inbrekers tegen te houden.
  • Toepassingen van veiligheidsglas leveren bijna nooit snijwonden op bij een breuk door de unieke eigenschappen van gehard en gelaagd glas.
  • Veiligheidsglas is ook voor andere doeleinden in te zetten zoals isolatie en geluidswering.
  • Veiligheidsglas is ook verkrijgbaar in een mat glazen variant, zodat het extra stevige glas ook voor meer privacy zorgt.

Veiligheidsglas bestellen via Glaswebwinkel.be

De webshop van Glaswebwinkel.be is dé plek om jouw veiligheidsglas te bestellen. Het geharde en gelaagde glas is bij ons ook als isolatieglas te bestellen, met lucht of het nóg beter isolerende argongas gevuld. Satijn glas, voor een ondoorzichtige look van het glas, is ook in een gehard glazen variant verkrijgbaar. Bestel je glas in onze webshop dan wordt het standaard onbewerkt bij je afgeleverd. Tenzij je gaat voor het plat poly geslepen glas, waarbij de leverancier de scherpe randen en hoeken al voor je slijpt. Het levert dus geen gevaar meer op als je het thuisbezorgd krijgt én je kan er direct mee aan de slag, wel zo handig!

We werken alleen maar met de beste glasproducenten, waardoor ons veiligheidsglas van absolute topkwaliteit is. Met ons betrouwbare netwerk en strakke afspraken kunnen we scherpe prijzen rekenen voor het veiligheidsglas. Bestel je voor meer dan € 500,- in onze webshop dan hoef je niet voor de bezorging te betalen, we leveren het glas met een gespecialiseerd glastransport kosteloos bij je af.

Bel ons op +31 (0)55-8431627Mail ons op info@glaswebwinkel.be
10

Zeer goede service

Ik heb de bestelling opgehaald en werd daarbij zeer vriendelijk [...]
20 juli 2024 de Hoef
10

Mooie producten, snel en netjes geleverd.

Erg mooie spiegel ontvangen. Degelijk verpakt dus zonder schade aangekomen
18 juli 2024 Budel
10

Snelle levering

Bestelling was bovenverwachting snel geleverd. Vriendelijk te woord gestaan. [...]
14 juli 2024 Apeldoorn
2410 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10