call
Bel ons op +3155 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Draadglas

v.a. 49,21 incl. BTWper 0.5 m2
Totaal Oppervlakte (m²)
Product Price
  • *Welke draadglas wil je?

Productomschrijving

Draadglas

De leveringstijd voor figuur / draadglas is gemiddeld 10 tot 5 werkdagen. Haal je de bestelling af bij ons magazijn in Apeldoorn of Oosterhout (NB), dan is de doorlooptijd korter.

Toepassingen van draad glas

Figuur / Draadglas en veiligheid worden vaak samen genoemd. Dat is begrijpelijk, want dit glas heeft brandwerende en brandvertragende eigenschappen. Ook wordt het glas zoveel mogelijk bij elkaar gehouden wanneer het barst, zodat het niet in talloze scherven uiteen valt. De naam veiligheidsglas is dus goed gekozen. Door het verwerkte raster kan draadglas ook goed worden toegepast als inbraakwerend glas, hoewel je er wel rekening mee moet houden dat het niet zo stevig is als gehard of gelaagd glas.

Voordelen van draadglas:

  • Draadglas blijft door het gebruikte raster zoveel mogelijk intact bij een breuk en valt niet in duizenden scherven uiteen. Het is daarom goed toe te passen als veiligheidsglas.
  • Draadglas heeft brandwerende eigenschappen, en is dus ideaal voor locaties waar brandveiligheid een belangrijke rol speelt.

Glaswebwinkel.be levert verschillende soorten figuur / draadglas:

  • Spiegeldraadglas, is glad geproduceerd glas waar goed doorheen te kijken valt.
  • Engels draadglas (S), E-Draadglas, is ideaal voor privacydoeleinden. Het glas is namelijk moeilijk om door dit ribbelige / bobbelige glas heen te kijken.
  • Brute draadglas (N), ook bekend als Duits draadglas, is niet helemaal doorzichtig en heeft een lichte tot gladde structuur.

Op zoek naar meer inspiratie voor draadglas? Klik dan hier.

Kies je voor draadglas in grote formaten, dat wil zeggen glas breder of hoger dan 3100 mm of met een totaaloppervlak van meer dan 4 m2, vraag dan eerst een offerte aan door een bericht te sturen naar info@glaswebwinkel.be. Voor deze hoeveelheden en afmetingen gelden namelijk aangepaste tarieven.

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard bancontact

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard bancontact

Glaswebwinkel.be, de webshop voor al jouw glas!

Wil je glas bestellen
Glaswebwinkel.be is de webshop waar iedereen glas kan bestellen. Van spiegels in de badkamer tot gehard glas in de douche, voor HR glas om uw woning te isoleren of voor gelaagd glas om een inbraak te voorkomen, via onze uitgebreide webwinkel kun je het glas eenvoudig, voordelig en veilig bestellen. Wij leveren glas in heel Vlaanderen.

Persoonlijk advies
Wanneer u vragen heeft over ons glas of u wenst hulp bij het bestellen van onze producten, dan mag u uiteraard bellen naar onze klantenservice via +3155-8431627 of stuur een bericht naar info@glaswebwinkel.be

Bel ons op +31 (0)55-8431627 Mail ons op info@glaswebwinkel.be
10

Prima communicatie en tijdige levering

Het bestelde was mooi op tijd gereed
7 oktober 2022 Harderwijk
10

perfect gedaan!

Netjes aan de afspraak gehouden qua leverdatum. Bezorging verliep super, [...]
5 oktober 2022 Rotterdam
10

Top

Glas netjes geleverd
2 oktober 2022 Vlaardingen
1981 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10