call
Bel ons op +3155 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Dansspiegel

v.a. 32,08 incl. BTWper 0.5 m2
Totaal Oppervlakte (m²)
Product Price
 • *Welke spiegel wil je?

  De veiligheidsspiegel is aan de achterzijde voorzien van een speciale folie. Mocht de spiegel breken dan houdt de folie de scherven bij elkaar. Een standaard spiegel is niet voorzien van een beschermende folie en daarom niet letselveilig. 

  Een ongeslepen spiegelrand kan oneffen, scherp en rafelig zijn. Dit glas wordt meestal in een kozijn of lijst geplaatst, waarbij de rand niet meer zichtbaar is.

  Een plat poly geslepen spiegel is strak afgewerkt en niet meer scherp. Dit wordt gekozen als de spiegelrand zichtbaar blijft. 

  Een ongeslepen spiegelrand kan oneffen, scherp en rafelig zijn. Dit glas wordt meestal in een kozijn of lijst geplaatst, waarbij de rand niet meer zichtbaar is.

  Een plat poly geslepen spiegel is strak afgewerkt en niet meer scherp. Dit wordt gekozen als de spiegelrand zichtbaar blijft. 

  De afvalberg willen wij beperken. Daarom de garantie, ook zonder verpakking, een levering zonder beschadiging. Wil je de spiegel toch laten verpakken, dan is dit mogelijk tot een maximale afmeting van 1000 x 2000 mm. Grotere spiegels verpakken wij niet. Dus; korte zijde maximaal 1000 mm en de lange zijde maximaal 2000 mm.

  Spiegel bevestigingsmateriaal (optioneel)

Productomschrijving

Stevige dansspiegel

Tijdens een voorstelling is het een prachtig gezicht als de dansgroep alle bewegingen synchroon maakt. Het gemak dat de groep uitstraalt is mooi om naar te kijken. Vooraf wordt iedere oefening eindeloos herhaald, totdat de groep de bewegingen tot in de perfectie beheerst. Het is dan ook van belang dat de groep de danspassen goed kan zien. Een spiegel is een belangrijk hulpmiddel voor een succesvol dansvoorstelling.

Een dansspiegel wordt ook wel een balletspiegel genoemd. Hieronder krijg je meer informatie over deze spiegels. Je leest onder andere over de kwaliteit van de dansspiegel, over de afwerking en hoe de dansspiegels worden geleverd. Zo krijg je een goed beeld van wat je van Glaswebwinkel kan verwachten. Eventuele lijsten die op afbeeldingen staan, zijn puur ter inspiratie. Wij leveren de spiegels zonder lijst.

Een veilige dansspiegel

De dansspiegels van Glaswebwinkel zijn in een standaard uitvoering of in een veiligheidsuitvoering te produceren. Deze variant is veilig in gebruik en geschikt voor openbare ruimtes. Zo zit er aan de achterzijde van de spiegel een speciale folie. Bij een ongeluk houdt deze folie de glasscherven bij elkaar. De dansspiegel is even sterk als een doorsnee spiegel, alleen beperkt deze balletspiegel letselschade. Toch op zoek naar een spiegel zonder de beschermende folie, kijk dan bij de standaard spiegel op maat.

De dansspiegel bij Glaswebwinkel kan plat poly worden geslepen. Dit betekent dat de scherpe randen van het glas worden geslepen, waardoor je je niet meer aan het glas kan verworden. Zo is het voor de klusser een stuk veiliger om het glas te plaatsen. Ook krijgt het glas een moderne uitstraling!

Dansspiegels op maat gemaakt

Bij Glaswebwinkel passen wij het formaat aan, aan je wensen. Bovenaan de pagina vul je eenvoudig de lengte en breedte in. Let wel op dat je de afmetingen in millimeters doorvoert!

De levertijd voor een dansspiegel is gemiddeld 10 tot 15 werkdagen. Haal je de bestelling af bij ons magazijn in Oosterhout (NL), dan is de doorlooptijd korter. Mocht de maatwerkspiegel eerder gereed zijn dan zullen wij dat uiteraard niet nalaten om sneller te leveren.

Glaswebwinkel levert dus dansspiegels in allerlei verschillende formaten.

Wil je een spiegel die buiten de range valt van 1400 x 3000 mm (afmeting  – breedte of hoogte) of met een totaal oppervlak groter dan 4m². Vraag dan eerst een offerte bij ons aan. Dit kun je doen door een mailtje te sturen info@glaswebwinkel.be.

Welke spiegeldikte wordt aanbevolen voor een dansspiegel?

Hoe dik de spiegel mag zijn is afhankelijk van het totale formaat (breedte x hoogte). Om een spiegel te kiezen die stevig en robuust genoeg is, gelden de volgende richtlijnen:
– Kleiner dan 1 m2 adviseren wij een dikte van 4 mm
– 1 m2 tot 3 m2 adviseren wij een dikte van 6 mm
– Groter dan 3 m2 adviseren wij een dikte van 8 mm

Je dansspiegel bevestigen met spiegelkit

Voor het bevestigen van je dansspiegel is het aan te raden om spiegelkit te gebruiken. Dit is speciale kit, dat gemaakt is om spiegels stevig te bevestigen. Andere kit producten tasten namelijk het zilverlaag van de spiegel aan. Het is dus belangrijk om te kiezen voor een speciale spiegellijm. Deze lijm heeft een hoge kleefkracht, waardoor je de spiegel tijdens het drogen niet lang hoeft te ondersteunen. Let er wel op dat dit een definitieve spiegelbevestiging is, waardoor je de dansspiegel niet kan meeverhuizen. Wil je een andere montagemethode dan zal het volgende artikel ‘spiegelbevestiging’ je helpen hoe je je spiegel het beste kan bevestigen.

Na het monteren is het aan te raden om speciale glascoating te gebruiken. Dit middel zorgt ervoor dat je glas stralend schoon blijft. Na de behandeling krijgt het glas een mooie, dunne beschermlaag. Deze glascoating voorkomt dat vet en vuil zich aan het glas gaan hechten. De glascoating werkt voor een lange periode. Zodra je het glas regelmatig afneemt, zal je merken dat de dansspiegel zijn glans weer terugkrijgt.

Een dansspiegel schoonmaken: hoe doe je dat?

Door transparantie en vuil wordt de dansspiegel al gauw smerig. Hoe maak je deze dansspiegels het beste schoon?

Eerst is het goed om de spiegel schoon te maken zonder stof achter te laten. Veeg daarom eerst het vuil van de spiegel met keukenpapier. Je zal zien dat het vrij eenvoudig gaat.

Vervolgens gebruik je een professionele glasreiniger. Naast dat de glasreiniger het vuil verwijderd, krijgt de balletspiegel ook een mooie glans. Ook voorkom je dat hardnekkig vuil zich kan ophopen, wat tot kalkaanslag kan leiden. Door eerst te werken met glascoating, zul je merken dat je het vuil gemakkelijk kan verwijderen. Zo krijg je zonder strepen een mooi eindresultaat!

Bezorging door Glaswebwinkel

Glaswebwinkel gebruikt het liefst zo min mogelijk verpakkingsmateriaal. Zo kunnen wij de prijs laag houden en de hoeveelheid afval beperken. Wil je toch liever je dansspiegel verpakt ontvangen? Dan voorzien we je balletspiegel van bubbelfolie en hoekbeschermers. Wij verpakken glas dat maximaal tussen de 1.000 millimeter en 2.000 millimeter lang is. Buiten deze afmetingen is het verpakken niet mogelijk. Uiteraard geven wij de garantie dat wij de levering zonder beschadiging bij je uitleveren.

Het bestellen van een dansspiegel gaat bij ons vrij eenvoudig. Doorloop het keuzeproces en selecteer de afmetingen in millimeters. Voeg vervolgens het artikel aan het winkelmandje toe, zodat je de precieze prijs weet. Bij een bestelling vanaf 500 euro zijn de bezorgkosten gratis. Heb je verdere vragen? Neem dan vrijblijvend contact op via +31 (0)55 – 843 16 27.

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard bancontact

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard bancontact

Glaswebwinkel.be, de webshop voor al jouw glas!

Wil je glas bestellen
Glaswebwinkel.be is de webshop waar iedereen glas kan bestellen. Van spiegels in de badkamer tot gehard glas in de douche, voor HR glas om uw woning te isoleren of voor gelaagd glas om een inbraak te voorkomen, via onze uitgebreide webwinkel kun je het glas eenvoudig, voordelig en veilig bestellen. Wij leveren glas in heel Vlaanderen.

Persoonlijk advies
Wanneer u vragen heeft over ons glas of u wenst hulp bij het bestellen van onze producten, dan mag u uiteraard bellen naar onze klantenservice via +3155-8431627 of stuur een bericht naar info@glaswebwinkel.be

Bel ons op +31 (0)55-8431627 Mail ons op info@glaswebwinkel.be
8

goed

vlot geleverd
27 januari 2023 Zevenaar
10

Top service, snel en goede kwaliteit

Glas geleverd zoals beschreven en zonder vertraging. Erg vriendelijke en [...]
25 januari 2023 Soest
9

Prima service en advies

Voor ons toilet wilde wij een spiegel in 2delen die [...]
21 januari 2023 Haalderen
2053 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10