call
Bel ons op +3155 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard

Een badkamer kan eigenlijk niet zonder glas. Bijna iedereen heeft wel een spiegel in de badkamer, maar een glazen douchewand, glazen plankjes om je toiletspullen op te leggen of zelfs een complete glazen inloopdouche wordt ook in veel badkamers toegepast. Bij Glaswebwinkel.be hebben we alle soorten en maten glas die je nodig hebt om in jouw badkamer te gebruiken. Ga snel naar onze webshop en bestel ons kwalitatieve glas direct en gemakkelijk tegen scherpe prijzen.

Glastoepassingen in jouw badkamer

Glas geeft jouw badkamer de extra uitstraling waar je naar op zoek bent. Voor de meeste glasproducten heb je ook de keuze welk soort glas je daarvoor wilt gebruiken. De badkamer is een plek waar je gemakkelijk uitglijdt of iets laat vallen. Glas in de badkamer moet dan ook extra stevig en veilig zijn. Daarom worden glasproducten voor de badkamer altijd met gehard glas of gelaagd glas verwerkt. Dit glas is extra stevig, moeilijk breekbaar en in het geval van een breuk valt dit glas niet in scherpe stukken uiteen. Het risico dat er met dit glas persoonlijk letsel optreedt in de badkamer wordt daarmee een stuk kleiner.

Uiteraard mag een spiegel in de badkamer ook niet ontbreken. Voorzien van een spiegelverwarming en de spiegel zal niet meer beslaan.

Voordelen van glas in jouw badkamer:

  • Door de transparantie van het glas krijgt je badkamer een ruimtelijk effect en vult de ruimte zich makkelijker met licht.
  • Doordat glasproducten voor de badkamer extra veilig geproduceerd worden, kan je met een gerust gevoel van je badkamer genieten.
  • Glas geeft je badkamer een moderne uitstraling. Door glas in je badkamer te verwerken kan je deze veelgebruikte ruimte ook dezelfde uitstraling geven als de rest van het huis.

Glas voor de badkamer bestellen via Glaswebwinkel.be

Bij Glaswebwinkel.be hebben we alle soorten en maten glas die aansluiten bij de oplossing die je voor je badkamer zoekt. Glas voor alleen een douchedeur, meerdere douchewanden of een hele douchecabine nodig? Bekijk dan ons aanbod gehard glas, waarmee de badkamer er schitterend uit komt te zien en ook nog eens veilig is. Of ben je bezig met de badkamer en wil je een nieuw wastafelblad of glazen plankjes om je spullen op te leggen? En wat te denken van een verzilverde, grijze of bronzen spiegel aan de wand? Ook daarvoor kan je bij Glaswebwinkel.be terecht. Bestel het glas voor jouw badkamer direct in onze webshop en we leveren het in no-time bij je thuis af.

Glas bestellen voor de badkamer levert meestal wat grotere glasplaten op. Bij Glaswebwinkel.be is dat geen enkel probleem. Met ons gespecialiseerde glastransport leveren we elke glasbestelling moeiteloos thuis af, waarbij we een order vanaf € 250 euro gratis bij je bezorgen. Verder werken we alleen met de beste kwaliteit glas, zodat jouw badkamer er schitterend uitziet wanneer het glas gezet is. En dat tegen een scherp concurrerende prijs. Bekijk daarom snel ons aanbod glas en glasproducten, zoals onze prachtige spiegels, en bestel het eenvoudig in onze webshop!

Bel ons op +31 (0)55-8431627Mail ons op info@glaswebwinkel.be
10

Excellent product, service and seller!

Easy to order and pick up. The mirror is perfect [...]
19 juni 2024 Almere
10

Prima!!!

Robert top medewerker in het magazijn ;)
19 juni 2024 Borculo
9

Snel en betrouwbaar

De passpiegel werd na bestelling via de site op de [...]
18 juni 2024 ZUTPHEN
2379 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10