call
Bel ons op +3155 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard

Verschillende ophangsystemen voor je spiegel

Spiegel bevestiging materiaal - mirrorfix spiegellijm BE

In het assortiment van Glaswebwinkel vind je een groot assortiment aan ophangsystemen. Van spiegeltape, naar spiegellijm tot aan de spiegelmontage profielen; bij Glaswebwinkel vind je veel producten om jouw bestaande of nieuwe spiegel mooi op te hangen. 

Voor de grote spiegels is het aan te raden om spiegellijm te gebruiken. Spiegeltape is meer geschikt voor de kleinere ruimtes. Wij raden aan om altijd spiegellijm te gebruiken. Anders dan andere kitsoorten tast de Zwaluw Mirrofix MS spiegellijm de zilverlaag van de spiegel niet aan. Het beste is om dit te combineren met spiegeltape. Zo weet je zeker dat de randen ook stevig worden bevestigd.

Hieronder lees je meer informatie over het ophangen van de spiegel op maat. Je leest onder andere hoe je een spiegel moet ophangen, hoe het ophangen van de  spiegel in zijn werking gaat en wat je van Glaswebwinkel kan verwachten.

Nagenoeg alle spiegels kunnen bevestigd worden met onze spiegelbevestigingsartikelen. Alleen de doorkijkspiegel moet op een andere wijze bevestigd worden.

De spiegel bevestigen aan de muur

Spiegel bevestiging materiaal - spiegelmontage set BE

Je spiegel bevestigen aan de muur kan een vervelend karweitje zijn! Zeker als je niet de juiste materiaal hebt, kan het ophangen veel tijd en moeite kosten. Met een bevestigingssysteem bevestig je eenvoudig de spiegel aan de wand. Het nadeel is wel dat je kleine randjes ziet waarmee de spiegel is opgehangen. 

De spiegelmontageset van Glaswebwinkel is geschikt voor spiegels die een maximale oppervlakte hebben van 0,8 m2, 1,6 m2 en 2,6 m2. 

Hierbij worden de twee ijzeren plaatjes aan de achterkant van de spiegel aangebracht. Verder plaats je ook de witte schijven met de schroeven aan de muur. Tot slot plak je twee zwarte rubbertjes aan de achterkant van de spiegel. Hierdoor krijgt de spiegel dezelfde afstand tot de muur. Preciezere informatie vind je op pagina van de spiegelmontageset

Wil je deze randjes niet zien? Dan kan je het beste spiegellijm gebruiken. Spiegellijm is geschikt voor spiegels die maximaal zes millimeter dik zijn. Ook is het belangrijk dat de ondergrond egaal en vetvrij is. Gebruik bijvoorbeeld een mengsel van heet water en schoonmaakazijn. Zo krijg je een mooi resultaat!

Het fijne aan spiegellijm is dat deze heel simpel is aan te brengen. Breng aan de achterzijde verticale banen aan. Door het in verticale banen aan te brengen, voorkom je dat vocht zich aan de lijmlaag blijft kleven. Na het aanbrengen, hoef je de spiegel slechts een paar minuten te ondersteunen.

Een spiegel ophangen met spiegelverwarming

Spiegel bevestiging materiaal - spiegelverwarming BE

Ook is het mogelijk om je spiegel te bevestigen met een spiegelverwarming. Hiervoor is het aan te raden om deze spiegelverwarming te gebruiken. Zo kan je je spiegelverwarming precies afstemmen naar je wens. 

Een spiegelverwarming is erg gebruiksvriendelijk. Je plakt de spiegelverwarming als een soort sticker aan de achterzijde van de spiegel. De spiegelverwarming hoeft niet de gehele oppervlakte af te dekken. De helft van de spiegeloppervlak is al voldoende! 

Je kan de spiegelverwarming bijvoorbeeld ophangen met een blind ophangsysteem en spiegelklemmen. Uiteraard is het ook mogelijk om spiegellijm te gebruiken. Zo zijn geen boutjes zichtbaar!

Een voordeel is dat je spiegel niet meer gaat beslaan. Zo heb je een stuk minder onderhoud!

Bij een keuze voor de spiegels met verlichting, is een ophangset niet nodig om apart mee te bestellen. Deze wordt bij de spiegel bijgeleverd.

Spiegel bevestigingsmateriaal bij Glaswebwinkel

Glaswebwinkel heeft een gevarieerd aanbod om je zware spiegel op te hangen. Doorloop het bestelproces en voeg het materiaal aan het winkelmandje toe. Bestel je vanaf 500 euro? Dan betaal je geen bezorgkosten! Voor meer informatie kan je de antwoorden vinden op de veelgestelde vragen. Neem ook contact op via 055 – 843 16 27.

Bel ons op +31 (0)55-8431627Mail ons op info@glaswebwinkel.be
10

Zeer goede service

Ik heb de bestelling opgehaald en werd daarbij zeer vriendelijk [...]
20 juli 2024 de Hoef
10

Mooie producten, snel en netjes geleverd.

Erg mooie spiegel ontvangen. Degelijk verpakt dus zonder schade aangekomen
18 juli 2024 Budel
10

Snelle levering

Bestelling was bovenverwachting snel geleverd. Vriendelijk te woord gestaan. [...]
14 juli 2024 Apeldoorn
2410 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10