call
Bel ons op +3155 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending
Keukenachterwand van glas

Een keukenachterwand van glas

Een keuken achterwand van glas, makkelijk te onderhouden met een mooi design.

Als je passie koken is dan is de kans groot dat je met veel overgave te werk gaat met het gevolg dat er her en der spat- en vetresten op de achterzijde van je keukenachterwand terechtkomen.

Het is altijd weer zuur dat je na het leuke moment van koken en eten het mindere deel van schoonmaken van onder andere tegels moet doen.

Bij een toepassing van een glazen keukenachterwand maak je deze in een handomdraai weer schoon. Bijvoorbeeld achter het kookgedeelte is dit de ideale oplossing. Je krijgt geen last van vlekken in de voegen van de muurtegel door spat- of vetresten. Daarnaast worden de voegen op den duur ook niet aangetast.

Met een glazen keukenachterwand van gehard glas heb je een duurzame en functionele toepassing die eenvoudig is te bevestigen zonder boorgaten in de muur. Het mooie is dat het glas over eventuele bestaande tegels geplakt kan worden.

Gehard glas is niet zomaar een stukje glas. Het type glas wat wij hiervoor gebruiken is van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Wij gebruiken hiervoor extra helder gehard glas waarbij de randen strak zijn afgewerkt. Bij de randafwerking van een keuken achterwand, kiezen wij ervoor om deze standaard plat poly te slijpen.

Het glas is uiteraard hittebestendig, extra sterk en eenvoudig schoon te maken.

Het mooie van dit glasproduct is, dat je deze toepassing op iedere gewenste RAL-kleur kan uitvoeren. In het bepalen van de afmeting ben je geheel vrij. Wil je een klein stukje alleen achter het kookgedeelte, of wil je groter stuk in plaats van keukentegels? Allemaal mogelijkheden waar jij je eigen keuzes in maakt.

Naast het bovenstaande gemak krijg je door het geharde glas een mooie strakke afwerking en geeft het net dat stukje extra design en de finishing touch aan je keuken!