call
Bel ons op +3155 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Draadglas

Resultaten

Toont alle 2 resultaten

Sortering

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard

Draadglas wordt ook wel gezien als de ‘klassieker’ onder de verschillende soorten veiligheidsglas. Doordat glas steeds diverser wordt en je overal weer andere toepassingen van glas tegenkomt, lijkt draadglas wat naar de achtergrond te verdwijnen. Niet is minder waar, bij Glaswebwinkel.be krijgen we nog regelmatig draadglas bestellingen binnen. Ideaal wanneer je met het glas een veilige situatie wilt creëren tegen breekbaarheid en inbraakgevoeligheid. We hebben leveren altijd hoge kwaliteit draadglas, geschikt voor elke veiligheidsoplossing waar je naar op zoek bent.

Wat is draadglas?

Draadglas is te herkennen aan de rastervorm. Bij de productie worden metalen draden in enkel glas verwerkt, waardoor het een bepaald decoratief karakter krijgt. Maar belangrijker, draadglas zorgt voor extra veiligheid. Het is niet makkelijk te breken, maar mocht dat toch het geval zijn, dan heeft het ook de eigenschappen van veiligheidsglas doordat het niet in scherpe stukken uiteenvalt. Verder werkt draadglas ook nog eens brandvertragend. Draadglas is daarom erg geschikt in en rond de woning op plekken waar isolatie net wat minder belangrijk is en veiligheid en brandgevaar een rol spelen. Denk aan kelderraampjes, raamkozijnen in schuurdeuren, maar ook voor scheidingswanden in portiekwoningen wordt draadglas veel gebruikt.

Voordelen van draadglas:

  • Het glas valt niet uiteen in scherpe, gevaarlijke glasscherven, maar blijft door het toegepaste gaaswerk zoveel mogelijk intact bij een breuk.
  • Draadglas werkt ook brandvertragend en inbraakwerend. Zeker wanneer de glasdikte voldoende is, is draadglas moeilijk kapot te krijgen van buitenaf.
  • Draadglas is ook verkrijgbaar in een ondoorzichtige variant, ook wel E-draadglas genoemd. Privacy met deze glassoort is gegarandeerd.

Draadglas bestellen via Glaswebwinkel.be

Er zijn meerdere soorten draadglas verkrijgbaar. Ben je op zoek naar glas waarmee je privacy gewaarborgd blijft, dan is S-glas (ook wel Engels draadglas genoemd) de beste keuze. Door de ribbelige structuur is het onmogelijk hier goed doorheen te kijken. Een gangbare soort draadglas waar wel goed doorheen te kijken is, is spiegeldraadglas, verkrijgbaar met een dikte van 6mm. Tenslotte heb je ook nog N-draadglas (ook wel bekend als Duits draadglas). Half ribbelig, half transparant. Goed om te vermelden is dat dit glas dus wat minder gericht is op een goede isolatie, maar meer op veiligheid van en in je woning.

Glaswebwinkel.be levert draadglas van topkwaliteit, omdat we met alleen de beste glasproducenten werken. Door onze goede contacten en efficiënte service kunnen we het draadglas ook tegen een hele scherpe prijs verkopen. Daarnaast leveren we jouw glasbestelling ook nog eens in heel Nederland (m.u.v. de Wadden) en betaal je niets extra’s als de bestelling boven de € 250 euro komt. Bestel jouw gewenste hoeveelheid draadglas daarom nu in onze webshop en we gaan hard voor je aan de slag!

Bel ons op +31 (0)55-8431627Mail ons op info@glaswebwinkel.be
9

Fijne levering

Geleverd tot in de woning door de vervoerder, top!!
16 mei 2024 Zoetermeer
9

goede communicatie

Gebeld met een vraag, die werd duidelijk beantwoord. Levering zoals [...]
16 mei 2024 Utrecht
9

Prima

Aardige bestuurder , onze hond kreeg een koekje van hem, [...]
14 mei 2024 Zutphen
2360 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10