call
Bel ons op +3155 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard

Ben je op zoek naar kwalitatief glas dat moeilijk breekt en zorgt voor extra veiligheid? Gehard glas is dan voor jou de beste optie. Gehard glas, ook wel bekend als veiligheidsglas, is tot vijf keer sterker dan normaal glas. Je ziet dit soort glas steeds meer binnenshuis terug, bijvoorbeeld als glazen deur of glazen tafelblad in het interieur. Maar ook als glazen douchewand en glazen planken voor in de badkamer. Bij Glaswebwinkel.be leveren we gehard glas voor elke gewenste situatie.

Wat is gehard glas?

Gehard glas bezit haar kenmerkende eigenschappen door de manier waarop het bewerkt is. Een thermische behandeling verhit het glas tot extreem hoge temperaturen, waarna het direct weer sterk afgekoeld wordt. Het resultaat is krachtig en hard glas dat veilig en extra weerbaar is, ideaal voor plekken waar de kans op een breuk in het glas wat hoger is. Niet voor niets dat gehard glas ook in de categorie veiligheidsglas thuishoort. Mocht gehard glas onverhoopt toch breken, dan valt het uiteen in ontelbare kleine stukjes die niet groot en scherp zijn. Het risico op verwondingen wordt daarmee ook een stuk minder, wel zo’n veilig gevoel.

De voordelen van gehard glas zijn onmiskenbaar:

  • Veilig en goed bestand tegen harde voorwerpen
  • Voorkomt verwondingen bij een breuk
  • Bestand tegen grote temperatuurverschillen
  • Veel toepassingen mogelijk binnenshuis

Gehard glas bestellen via Glaswebwinkel.be

Gehard glas bestellen in onze webshop doe je snel en eenvoudig tegen scherpe prijzen. We leveren gehard glas in verschillende diktes (4, 5, 6, 8, 10 en 12 mm) en we hebben verschillende soorten gehard glas waar je uit kunt kiezen. Extra Helder Diamant gehard glas of juist een matte variant met ons gehard satijn mat glas? Ook voor extra stevig gekleurd glas, bijvoorbeeld als achterwand in je keuken, kun je bij ons terecht. Elke glasbestelling wordt onbewerkt bij je afgeleverd, tenzij je wilt dat we alvast de scherpe randen er voor je af halen. Kijk dan bij ons ‘plat poly geslepen’ producten, het geharde glas komt dan mooi afgewerkt en geslepen jouw kant op.

Bestel je gehard glas via Glaswebwinkel.be dan bezorgen we deze door geheel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden). Is het totaalbedrag van je bestelling lager dan €250,- dan brengen we daarvoor geen verzendkosten in rekening. Zo kun je binnen de kortste keren jouw gewenste geharde glas installeren en er veilig en betrouwbaar gebruik van maken!

Bel ons op +31 (0)55-8431627Mail ons op info@glaswebwinkel.be
10

Excellent product, service and seller!

Easy to order and pick up. The mirror is perfect [...]
19 juni 2024 Almere
10

Prima!!!

Robert top medewerker in het magazijn ;)
19 juni 2024 Borculo
9

Snel en betrouwbaar

De passpiegel werd na bestelling via de site op de [...]
18 juni 2024 ZUTPHEN
2379 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10