call
Bel ons op +3155 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Gelaagd glas

Resultaten

Toont alle 3 resultaten

Sortering

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard

Heb je kwalitatief sterk en veilig glas nodig in huis of op kantoor? Door de toepassingen van gelaagd glas gaat het minder snel stuk dan gewoon glas. Mocht het toch breken dan blijft het één geheel en valt het glas niet uiteen in scherpe stukken met risico op letselschade. In sommige gevallen is het zelfs wettelijk verplicht om gelaagd glas te gebruiken. In de webshop van Glaswebwinkel.be vind je verschillende soorten gelaagd glas van de beste kwaliteit, geschikt voor elke situatie waarin je voor veiligste glasoplossing gaat.

Wat is gelaagd glas?

Gelaagd glas is een vorm van veiligheidsglas, waarbij speciaal bewerkte folies twee of meerdere glasplaten aan elkaar verbindt. De beschermende, stugge folie zorgt ervoor dat het glas niet in scherpe stukken uit elkaar valt, maar bij een breuk één geheel blijft. Het risico dat je je aan gelaagd glas snijdt als het breekt wordt daarmee aanzienlijk verkleind. Vanwege de kracht van het dubbele glas en toegepaste veiligheidskenmerken wordt gelaagd glas vooral gebruikt voor tussendeuren, schuifpuien, balustrades en serredeuren. Wanneer gelaagd glas wettelijk verplicht is om te gebruiken, dan zijn er verschillende foliediktes en glassamenstellingen beschikbaar, zodat er altijd een passende oplossing is voor jouw situatie.

De voordelen van gelaagd glas:

  • Het gebruik van gelaagd glas zorgt voor extra veiligheid. Kwalitatief gelaagd glas is praktisch onmogelijk om doorheen te vallen en de kans op persoonlijk letsel bij een breuk in gelaagd glas is erg klein.
  • Naast veiligheid kan gelaagd glas ook perfect als geluidsisolatie dienen door speciale geluidswerende folies tussen de glasplaten aan te brengen.
  • De kracht van gelaagd glas weerhoudt inbrekers in de meeste gevallen je huis binnen te komen en zorgt ervoor dat je je een stuk veiliger voelt in huis.

Gelaagd glas bestellen via Glaswebwinkel.be

Bij Glaswebwinkel.be hebben we verschillende soorten gelaagd glas om uit te kiezen. Naast het standaard gelaagde glas kan je bij ons ook gelaagd isolatieglas bestellen, voor nóg meer isolatie en betere temperatuurcontrole in huis. Naast het ‘gewone’ isolatieglas kan je ook nog gaan voor gelaagd HR++ glas, om nog meer rendement op je energiekosten te behalen.

Gelaagd glas wordt allemaal onbewerkt bij je afgeleverd. Ga voor de plat poly geslepen variant als je wilt dat het gelaagde glas mooi wordt afgewerkt zodat je je geen zorgen hoeft te maken om de scherpe randen wanneer je er thuis mee aan de slag gaat.

Er zijn genoeg redenen om je gelaagde glas bij Glaswebwinkel.be te bestellen. Bij ons vind je altijd het glas waar je naar op zoek bent tegen scherpe prijzen en heb je ook nog eens keuze uit talloze aanvullende glasproducten en montagematerialen. Bij een bestelling vanaf € 250 euro leveren we jouw bestelling ook nog eens gratis bij je af. Wil je graag wat persoonlijk advies over het glas dat je wilt gebruiken? Kom dan gerust bij ons langs in Apeldoorn, ook wanneer je je bestelling zelf wilt komen afhalen. Ga direct naar onze webshop om het door jou gewenste gelaagde glas snel en eenvoudig te bestellen!

Bel ons op +31 (0)55-8431627Mail ons op info@glaswebwinkel.be
10

Excellent product, service and seller!

Easy to order and pick up. The mirror is perfect [...]
19 juni 2024 Almere
10

Prima!!!

Robert top medewerker in het magazijn ;)
19 juni 2024 Borculo
9

Snel en betrouwbaar

De passpiegel werd na bestelling via de site op de [...]
18 juni 2024 ZUTPHEN
2379 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10