call
Bel ons op +3155 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard

Het gebruik van HR glas groeit in populariteit. Logisch wanneer je bedenkt dat HR glas nóg beter isoleert dan ‘normaal’ dubbel glas en de temperatuur binnenshuis nóg beter beheersbaar is dan met gewoon isolatieglas. Een goed geïsoleerde woning hoeft minder verwarmd te worden en heeft daardoor lagere energiekosten, een besparing die flink kan oplopen. Bij Glaswebwinkel.be vind je verschillende soorten kwalitaitef HR glas, direct en eenvoudig te bestellen in onze webshop.

Wat is HR glas?

De HR in HR glas staat voor hoog rendement. De winst wordt behaald door een speciale bewerking van het dubbele glas. Een licht metalen coating op de glasplaten isoleert, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat je wel profiteert van de juiste warmtestraling en lichtinval in je woning. Verder is de ruimte tussen de twee glasplaten, ook wel de spouw genoemd, gevuld met argongas. Deze gaslaag zorgt voor de extra isolatie vergeleken met gewone lucht. Doordat de randen bij de spouw zijn afgewerkt met een speciale kit wordt het geheel nog eens extra goed afgesloten. Hoe dikker de spouw, hoe meer lucht of gas er tussen de glasplaten zit. De verschillen in spouwdikte uiten zich in de verschillende benamingen HR, HR+ en HR++ glas.

 De voordelen van HR glas:

  • Je behaalt met HR glas een optimaal rendement op je energiekosten. Haal je HR glas in huis dan ben je daarmee ook verzekerd van een verhoogd energielabel.
  • Je woning wordt met HR glas optimaal geïsoleerd, maar beperkt het warmteverlies en vermindering van licht in je woning door de speciale behandeling van het glas.
  • HR glas isoleert niet alleen qua temperatuur, ook geluid wordt door dit soort glas extra goed buiten gehouden.

HR glas bestellen via Glaswebwinkel.be

HR glas mag pas zo genoemd worden als een minimale tussenruimte van 13 mm wordt aangehouden. Uiteraard zorgen we dat al ons HR glas aan de juiste voorwaarden voldoet om het optimale rendement uit het glas te halen. Het enige waar je dus goed op moet letten wanneer je voor HR glas gaat, is of jouw kozijnen deze spouwdikte wel aankunnen. Verder leveren we bij Glaswebwinkel.be naast het gangbare HR glas ook nog een variant met gelaagd glas, voor extra veiligheid.

Bij Glaswebwinkel.be werken we alleen met de hoogste kwaliteit glas tegen scherpe prijzen. Bestel het HR glas dat bij jouw woonsituatie past direct in onze webshop en je krijgt het glas zo snel mogelijk thuis geleverd.

Bel ons op +31 (0)55-8431627Mail ons op info@glaswebwinkel.be
10

Excellent product, service and seller!

Easy to order and pick up. The mirror is perfect [...]
19 juni 2024 Almere
10

Prima!!!

Robert top medewerker in het magazijn ;)
19 juni 2024 Borculo
9

Snel en betrouwbaar

De passpiegel werd na bestelling via de site op de [...]
18 juni 2024 ZUTPHEN
2379 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10