call
Bel ons op +3155 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Glaskurkjes (1000 stuks)

v.a. 9,51 excl. BTW
11,51 incl. BTW

Glaskurkjes voor de bescherming van glas tijdens transport

De glaskurkjes (1.000 stuks) van Glaswebwinkel.be zijn ontworpen om glas tijdens transport eenvoudig te beschermen. Glaszetters maken veelvuldig gebruik van deze kurkjes, die gemakkelijk op glasplaten kunnen worden aangebracht en net zo eenvoudig weer kunnen worden verwijderd. Door het gebruik van glaskurkjes wordt er een afstand bewaard tussen de glasplaten, waardoor ze beschermd worden tegen krassen en beschadigingen.

Eenvoudige toepassing en verwijdering van glaskurkjes

Het aanbrengen van de glaskurkjes is een eenvoudige en snelle procedure. De kurkjes worden op vellen van 1.000 stuks geleverd, waardoor ze gemakkelijk te hanteren zijn. Bij het transporteren van glasplaten kunnen de glaskurkjes direct op het oppervlak van het glas worden geplakt. Ze zorgen ervoor dat de glasplaten elkaar niet raken en voorkomen zo krassen en beschadigingen tijdens het transport. Na het transport kunnen de kurkjes moeiteloos worden verwijderd zonder residu achter te laten op het glas.

Bescherming tegen krassen, beschadigingen en trillingen

De glaskurkjes dienen als een effectieve beschermlaag voor glasplaten tijdens het transport. Het zachte kurkmateriaal biedt een buffer tussen de glasplaten, waardoor krassen en beschadigingen worden voorkomen. Bovendien absorberen de kurkjes trillingen en dempen ze geluid, waardoor het risico op breuk van het glas tijdens het transport wordt verminderd. Met deze kurkblokjes kun je verschillende materialen, zoals glas en kunststof, veilig van elkaar scheiden tijdens het vervoer. Bovendien laten de kurkjes geen afdruk achter op het glas, waardoor het glasoppervlak onaangetast blijft.

Verpakking en afmeting van de glaskurkjes

De glaskurkjes worden geleverd in handige verpakkingen van 1.000 stuks. Elk kurkje heeft een afmeting van 18 x 18 x 3 mm. De ruime hoeveelheid kurkjes zorgt ervoor dat je voldoende voorraad hebt om meerdere glasplaten te beschermen tijdens het transport. De compacte afmetingen van de kurkjes maken het gemakkelijk om ze aan te brengen en te hanteren.

Bestel glas kurkjes en andere glaszetartikelen bij Glaswebwinkel.be

Wil je glaskurkjes en andere glaszetartikelen eenvoudig en voordelig bestellen? Ga dan naar de webshop van Glaswebwinkel.be. Naast de glaskurkjes bieden wij een breed assortiment aan glas en beglazingsmaterialen. Je vindt bij ons ook combibox keggen en combibox kunststof glasblokjes. Bekijk ons volledige assortiment online en plaats je bestelling met gemak.

Voor meer informatie of vragen kun je altijd contact met ons opnemen via de webshop of telefonisch op 003155 – 843 1627. Glaswebwinkel.be staat klaar om je te helpen bij al je glas- en beglazingsbehoeften.

Met onze glaskurkjes bescherm je je glas tijdens het transport op een efficiënte en betrouwbare wijze. Bestel vandaag nog en geniet van de voordelen van dit handige glaszetters hulpmiddel!

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard
10

Zeer goede service

Ik heb de bestelling opgehaald en werd daarbij zeer vriendelijk [...]
20 juli 2024 de Hoef
10

Mooie producten, snel en netjes geleverd.

Erg mooie spiegel ontvangen. Degelijk verpakt dus zonder schade aangekomen
18 juli 2024 Budel
10

Snelle levering

Bestelling was bovenverwachting snel geleverd. Vriendelijk te woord gestaan. [...]
14 juli 2024 Apeldoorn
2410 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10