call
Bel ons op +3155 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Keukenachterwand van gekleurd gelakt glas

v.a. 164,82 incl. BTWper 0.5 m2
Totaal Oppervlakte (m²)
Product Price
  • *Welke glasdikte wil je?

    *RAL kleurnummer (4 cijfers)

Productomschrijving

Keukenachterwand van gekleurd gelakt glas

De levertijd voor een keukenachterwand van gekleurd gelakt glas (gelakt op RAL-kleur) is gemiddeld 20 tot 25 werkdagen. Haal je de bestelling af bij ons magazijn in Apeldoorn of Oosterhout (NL), dan is de doorlooptijd korter, namelijk 20 werkdagen.

Iets anders dan tegels aan de wand? Kies dan voor een keukenachterwand van gekleurd gelakt glas. Het geharde, extra heldere glas is sterk, hitte bestendig en eenvoudig schoon te maken. Naast het doorzichtige geharde glas is er de mogelijkheid om het glasoppervlak te lakken in iedere gewenste RAL-kleur.

Het geharde glas is voorzien van een kwalitatief hoogwaardige meer componenten lak en samen te stellen naar eigen smaak.

Het glas op RAL-kleur is prima te gebruiken als achterwand bij een kooktoestel, het kan tegen verhitting, echter dit type glas is alleen geschikt voor gebruik binnenshuis.

De glaspanelen zijn machinaal gelakt. Een kleurafwijking kan wellicht ontstaan door het basisglas en de lakmethode. Dit is productietechnisch helaas niet uit te sluiten. Dit kan met name voorkomen bij naleveringen. Een eventuele reclamatie kunnen wij derhalve niet accepteren.

Meer inspiratie over keuken achterwanden? Klik dan hier.

De minimaal te produceren afmeting is 50 x 250 mm. Bestelt u glas breder dan 3100 mm of hoger dan 3100 mm of met een totaal oppervlak groter dan 4 m2? Dan wordt er achteraf een lengte-toeslag in rekening gebracht. Mocht je een dergelijke ruit willen bestellen, vraag dan eerst bij ons een offerte aan door een bericht te sturen naar info@glaswebwinkel.be

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard bancontact

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard bancontact

Glaswebwinkel.be, de webshop voor al jouw glas!

Wil je glas bestellen
Glaswebwinkel.be is de webshop waar iedereen glas kan bestellen. Van spiegels in de badkamer tot gehard glas in de douche, voor HR glas om uw woning te isoleren of voor gelaagd glas om een inbraak te voorkomen, via onze uitgebreide webwinkel kun je het glas eenvoudig, voordelig en veilig bestellen. Wij leveren glas in heel Vlaanderen.

Persoonlijk advies
Wanneer u vragen heeft over ons glas of u wenst hulp bij het bestellen van onze producten, dan mag u uiteraard bellen naar onze klantenservice via +3155-8431627 of stuur een bericht naar info@glaswebwinkel.be

Bel ons op +31 (0)55-8431627 Mail ons op info@glaswebwinkel.be
10

Helemaal tevreden

Snelle levering en top service
27 januari 2023 Deventer
8

goed

vlot geleverd
27 januari 2023 Zevenaar
10

Top service, snel en goede kwaliteit

Glas geleverd zoals beschreven en zonder vertraging. Erg vriendelijke en [...]
25 januari 2023 Soest
2054 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10