call
Bel ons op +3155 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Gelaagd dubbel glas

Resultaten

Toont alle 2 resultaten

Sortering

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard

Ga je voor extra veiligheid dan is een combinatie van gehard en gelaagd glas datgene waar je naar op zoek bent. Wanneer je gehard glas en gelaagd glas los bestelt dan betekent dat al meer zekerheid en veiligheid op de plekken waar het glas is toegepast. Gehard én gelaagd glas is zo stevig dat je je geen zorgen hoeft te maken dat dit extra dikke glas zomaar breekt. Bij Glaswebwinkel.be kan je terecht voor verschillende soorten gehard gelaagd glas, overzichtelijk en snel in onze webshop te bestellen.

Wat is gehard gelaagd glas?

Gehard gelaagd glas is het ultieme veiligheidsglas. Het combineert namelijk de voordelen van gehard en gelaagd glas in één sterke, veilige glastoepassing. Ook dit glas wordt zo bewerkt dat het extra stevige en weerbare eigenschappen ontwikkelt. Het gelaagde glas haalt haar kracht uit de folielaag die tussen de enkele glasplaten bevestigd is en ervoor zorgt dat het glas één stevig geheel vormt. Gehard gelaagd glas biedt hiermee dubbele bescherming, door de kracht en weerbaarheid van het geharde glas én het gelaagde glas dat ervoor zorgt dat het geheel goed bij elkaar wordt gehouden. Toepassingen van gehard gelaagd glas zie je met name terug in glazen schuifdeuren, glasafscheidingen op een balkon of als glasgevel.

De voordelen van gehard gelaagd glas:

  • Met gehard gelaagd glas ga je voor een glastoepassing op plekken waar veiligheid een absolute must is.
  • Met gehard en gelaagd glas profiteer je van de sterke en weerbare eigenschappen van beide glassoorten.
  • Gehard gelaagd glas kan bijna niet stuk, maar mocht het toch breken dan zal het glas zoveel mogelijk één geheel blijven, de kans op persoonlijk letsel is daarbij minimaal.
  • Gehard gelaagd glas is overal in huis toe te passen.

Gehard gelaagd glas bestellen via Glaswebwinkel.be

In de webshop van Glaswebwinkel.be hebben we verschillende soorten gehard gelaagd glas beschikbaar in ons assortiment. Het glas is in verschillende diktes te bestellen, daarnaast hebben we verschillende kleurvarianten waar je uit kunt kiezen. Denk eens aan mat gehard gelaagd glas, als je het glas wilt gebruiken voor afscherming en voor wat meer privacy gaat. Of echt gekleurd glas om de glastoepassing perfect aan te laten sluiten op de rest van je inrichting.

Met ons speciale glastransport leveren we het bestelde glas door heel Nederland (m.u.v. de Wadden). We leveren dit glas onbewerkt bij je af, wat betekent dat het glas ongepolijst is en en er nog scherpe randen aan kunnen zitten. Wil je direct aan de slag met voorbewerkt glas, bestel dan de plat poly geslepen variant van het geharde gelaagde glas. De randen en hoeken van het glas worden dan glad geslepen, direct klaar om te installeren. Bestel je in onze webshop voor meer dan € 250,- aan glasproducten, dan leveren we het glas kosteloos bij je af!

Bel ons op +31 (0)55-8431627Mail ons op info@glaswebwinkel.be
9

Fijne levering

Geleverd tot in de woning door de vervoerder, top!!
16 mei 2024 Zoetermeer
9

goede communicatie

Gebeld met een vraag, die werd duidelijk beantwoord. Levering zoals [...]
16 mei 2024 Utrecht
9

Prima

Aardige bestuurder , onze hond kreeg een koekje van hem, [...]
14 mei 2024 Zutphen
2360 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10