166-565096db-5b10-4822-a85e-3d1c053df9a3

Isolatieglas HR(++) (Argon gevuld)

Vanaf €22.94 per 0.5 m2 (incl. BTW)

Categorieën: , , , ,
Tags: , , ,
Prijs: €22.94 per 0.5 m2 (incl. BTW)

Totaal Grootte (m²)
Product prijs

    *Samenstelling

Aantal


Productbeschrijving

Fantastische voordelen met HR++ glas

De levertijd voor isolatieglas is gemiddeld 15 tot 20 werkdagen. Haalt u de bestelling af bij ons magazijn in Oosterhout, dan is de doorlooptijd korter, namelijk 10 tot 15 werkdagen.

Wanneer u glas koopt, kunt u kiezen uit verschillende soorten. Wij raden u zeker HR++ glas aan. Dit glas heeft een aantal fijne voordelen. Zo zorgt de gasvulling tussen de dubbele glasplaten ervoor dat er extra isolatie is. Deze isolatie is handig om warmte of kou vast te houden, maar weert ook geluid. Doordat het glas zo goed is, durven de meeste producenten het aan om maar liefst tien jaar garantie te geven. Dat geeft nog eens voordeel!

Let er op als u het glas plaatst, dat de productiesticker welke altijd op buitenruit is aangebracht, dus ook aan de buitenzijde in het kozijn wordt geplaatst. De binnenruit (voorzien van de HR coating), zit dan automatisch aan de juiste zijde. Denk er aan dat bij een spouwbreedte vanaf 13 mm, je HR glas ook de kwalificatie HR++ mag meegeven. Met een spouw van 13 mm, wordt de minimale U-waarde (isolatiewaarde) gehaald, die door de overheid is vastgesteld als norm voor HR++ isolatieglas. Hou daarmee rekening mocht u bij uw gemeente hiervoor subsidie aanvragen.

Wat is HR++ glas?

HR++ isolatie glas (hoogrendements glas) bestaat uit twee glasbladen. Tussen deze twee bladen zit een spouw. De bladen worden uit elkaar gehouden door een afstandhouder. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een metalen kader. De spouw is gevuld met argongas. Dit gas zorgt ervoor dat er extra isolatie is. Dankzij speciale kit worden de randen van het glas ook afgesloten. Hierdoor kan er geen lucht meer bij. Ook dit zorgt voor een goede isolatie.

HR++ glas voor geluidsisolatie

Wanneer u last heeft van geluidsoverlast, is het hoogrendements glas geweldig. Dit isolerend glas zorgt er namelijk voor dat geluid veel minder kans heeft om binnen te komen. De dubbele glasbladen en het argongas zorgen er samen voor dat u een stuk minder last heeft van luidruchtige buurtgenoten of andere irritatiepunten. Zo kunt u gewoon lekker genieten van rust in huis.

Warmte isolatie

Naast geluidsisolatie, zorgt het isolerend glas er ook voor dat warmte binnen blijft in de winter en koele lucht in de zomer niet weg kan. Hierdoor is het huis altijd perfect op temperatuur. Dit is niet alleen fijn, maar leidt ook tot een verminderde gasrekening. Als enkel glas en hoogrendements glas worden vergeleken, isoleert het hoogrendements glas tot wel vijf keer beter.

HR++ isolatie glas is goed voor het milieu

Doordat u minder hoeft te stoken, zorgt u ook nog eens voor het milieu. Natuurlijk is er enige milieubelasting wanneer het isolerend glas wordt geproduceerd. Door de lange levensduur en de energiebesparing, wordt dit echter gecompenseerd. Zo bent u dus goed voor het milieu.

Geweldige garantie met HR++ glas

Het isolerend glas heeft een lange levensduur. Hierdoor durven veel producenten van glas het aan om u een garantie te geven van maar liefst tien jaar. Wanneer er iets gebeurd met uw glas, dan doet u gewoon een aanspraak op de garantie. Hierdoor kunt u tenminste tien jaar (maar waarschijnlijk veel langer), genieten van alle voordelen van het hoogrendements glas.

Bestel je glas breder dan 3100 mm of hoger dan 3100 mm, dan wordt er achteraf een lengte-toeslag in rekening gebracht.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Isolatieglas HR(++) (Argon gevuld)” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U vindt misschien ook leuk…