call
Bel ons op +3155 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Satijn glas

Resultaten

Enig resultaat

Sortering

Waarom
Glaswebwinkel.be

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
mastercard

Satijn glas, een chique benaming voor glas dat deze naam ook zeker eer aandoet. Om je interieur te voorzien van een moderne, strakke uitstraling zijn de toepassingen van satijn glas ideaal. Door het ondoorzichtige karakter is satijn glas ook geschikt om privacy te garanderen, bijvoorbeeld als douchewand of raam in de toiletdeur. Op kantoren zie je satijn glas om die reden ook steeds vaker terug, gebruikt in een scheidingswand of als tafelblad van een vergadertafel. In onze webshop vind je topkwaliteit satijn glas tegen voordelige prijzen, direct en eenvoudig te bestellen.

Wat is satijn glas?

Satijn glas wordt ook wel etsglas genoemd, een directe verwijzing naar de manier waarop het glas bewerkt wordt. Enkel glas ondergaat namelijk een behandeling met etsend zuur waardoor het een matte, satijnen uitstraling krijgt. Het voornaamste kenmerk van satijn glas is dat het glas niet doorzichtig is, je ziet meestal alleen de contouren achter dit soort glas. Het glas is niet transparant, maar de lichtinval blijft overal waar het satijn glas toegepast wordt hetzelfde. Je hoeft dus niet bang te zijn dat met satijn glas een schemerige ruimte ontstaat.

Satijn glas is ook als gehard glas verkrijgbaar. Zeker op plekken in huis waar veiligheid een belangrijke rol speelt, zoals de badkamer, is extra stevig glas een absolute must. Het glas breekt minder snel wanneer je er tegenaan stoot en valt in grotere, minder scherpe stukken uiteen, mocht het onverhoopt toch breken. Zo is de kans dat je je verwondt aan het geharde satijnen glas vrij klein.

De voordelen van satijn glas:

  • Het ondoorzichtige glas maakt van satijn glas de ideale toepassing voor jouw privacy. Voor thuis, maar ook prima toe te passen in elke werkomgeving.
  • Het glas is lichtdoorlatend, zodat je met satijn glas voldoende natuurlijk licht in huis hebt.
  • Satijn glas geeft jouw badkamer en interieur een moderne, strakke uitstraling. Perfect om te gebruiken voor een dressoir, salontafel of kast in de woonkamer.

Satijn glas bestellen via Glaswebwinkel.be

Satijn glas is snel en eenvoudig te bestellen in onze webshop. We kunnen ons ook goed voorstellen dat je eerst wat meer wilt weten over de mogelijkheden om zeker te weten dat je het juiste glas bij ons koopt. We staan altijd voor je klaar wanneer je contact met ons opneemt.

Je kan het bestelde glas altijd zelf bij ons op komen halen. Wil je het liever thuis afgeleverd hebben? Geen probleem, we bezorgen het glas door heel Nederland (m.u.v. de Wadden), indien nodig met ons gespecialiseerde glastransport. Je hoeft geen bezorgkosten te betalen als de glasbestelling boven de € 250,- uitkomt, die nemen wij voor onze rekening. Bij aflevering is het glas onbewerkt, dus let daarbij extra goed op de scherpe randen en glassplinters. Wil je dat we het glas glad voor je afwerken, bestel in onze webshop dan de plat poly geslepen variant van het satijnen glas.

Bel ons op +31 (0)55-8431627Mail ons op info@glaswebwinkel.be
9

Geweldig

Ovale spiegel ontvangen. Ik moet alleen nog kijken of die [...]
11 april 2024 Amsterdam
10

Prima levering

Glas op tijd, maat goed en service goed
11 april 2024 Vaassen
10

Super

Het is al de tweede keer dat we er een [...]
10 april 2024 Nederweert
2342 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10